Thursday, September 21, 2017

Tak Pernah Tak Curi Baca

Assalamualaikum.

Lama beauty tak masuk sini. Kadang-kadang je sempat curi masa jenguk-jenguk blog sendiri tengok cerita-cerita lama pastu lawat blog-blog kawan lain jugak.

Beauty busy la jugak. Busy dengan life, dengan keje hakiki dan business. Tapi now dah start nak aktif balik rasanya since dah install apps blog kat fon tak yah guna safari kan. So laju sikit. Harap istiqomah la. Doakan jugak tau.

Oh by the way last visit untuk update blog masa anniversary last year. Yes! LAST YEAR! kah kah kah! Setahun sekali ke hape beauty hapdet. Ades! Ye tahun ni anniversary kat kampung je. Sebab tahun ni anniversary time raya. And itupun tak beraya sangat sebab anak buah beauty keluar masuk wad so semua orang busy. Sempat beraya sakan masa kat Kedah & Penang jek. 

Yeeeeee! Beauty dah officially jadi Mak Long now. And Wak Piji opkos la Pak Long kan. Baby born in 1st Syawal 2017. Ni Mak Long betul-betul bukan anak sepupu ke hape tapi anak adik ipar sendiri. Wiwiwiwiwi. Dah jadi kesayangan semua orang. Mak Long pi mana-mana asik duk ingat dia semua benda nak beli kat dia. So Pak Long memang selalu kena marah kalau tahan-tahan nak beli barang tuk anak buah. Kah kah kah!

Oke la beauty stop sini dulu. Saje nak amik mood start blogging balik sementara ada masa terluang beberapa minit before balik keje and cuti lagi tuk 3 hari ni. Sonok duk Malaysia ni banyak cuti. Hahahahahaha. 

K guys! Thanks sebab sudi lagi singgah sini. See you soon! ;-)

Aidiladha 2017 with family in law ;-)

Cousin's Wedding August 2017 ;-)

Wak Piji Birthday Celebration In Jakarta ;-)

Image may contain: 7 people, people smiling, people sitting

Aidilfitri 2017 Penang & Kedah In Love 


Aidilfitri 2017 Kuala Selangor In Love

And lasttttt!
.
.
.
.
.
.
.

Our kinda obsession for now hik hik hik :-* 


Daaaaaaaaaa ;-p

No comments: