Monday, June 08, 2015

Family Event : Firdaus & Aisyah Wedding


Assalamualaikum guys!

Semoga tabah menjalani kerja. Hari ni beauty blur blur. Maklumlah berjimbas dengan family 3 hari berturut lupa segala kerja segala masalah. :-)

Beauty nak tayang gambar-gambar masa wedding cousin beauty semalam 7 Jun 2015 kat Kajang Utama. Penutup kenduri untuk family beauty sebelum umat Islam berpuasa. Nanti pas raya ada lagi cousin yang nak kahwin. Hik hik hik


Tema pilihan tuan rumah kali ni hijau. Tak tau nak describe hijau cemana sebab dia bagi contoh kain je. Dan harap maklum beauty tak sempat cari pun hijau yang dikehendaki so pakai je hijau apa yang ada janji lebih kurang. Kih kih kih. Tapiiiii tapiiiiii color tudung beauty yang pilih... Haaaaaa well! Kalau beauty yang pilih mesti lawo dan sweet gittewwww. Kah kah kah.... So lets check it out! Semua gambar adalah dari Go Pro beauty... Majlis simple je buat makan beradab sebab yang kahwin ni cousin lelaki beauty so majlis bertandang la kan... But still meriah sebab family beauty memang haru biru bila jumpa ketawa ngilai berdekah... Sporting macam selalu kalau kena buli karok bagai... Hahahahhaha :-D

Lets mamam dulu before tetamu lain datang :-D
My beautiful bonda ;-)

 Pak Ngah & Mak Ngah's family + granny

 My sweetness Cil Sal (Kemahen kusyuk Cik Yan [belah kanan] ambil makanan) hihihih

 My super kepoh and lovely Cik Yan... Sian orang tunggu dia posing amik gambor... Hahahha

 Cik Asid's family. My bonda lil brother (Cik Sal is his wife)

 Ali Omar legacy.... 4 dara... From left Misha, Ain, Aifa & Adelia... Apak eh makan tak pandang orang :-D (Cik Ali bonda punya adik bongsu and Cik Yan adalah wife dia)

 "Along cepat la ambil gambar ma. Nak hantar kat group whatsapp kawan sekolah ma" ok fineeeee! Hik hik hik

 Lonely me. The chubby wifey. Mih mih mih.
Wak Piji tiada dalam acara ini sebab dia attend wedding cousin side dia. Oleh kerana tarikh sama so we have to separate sorang pi majlis sana sorang pi majlis sini. Adil dan saksama both ada di kedua majlis :-)

 Beauty love them so much. Dah besar dah semua rindu sangat diorang masa kecik-kecik beauty hangkut ke sana ke mari.

 Bonda with her sisters & ipar duai & niece. Love muchooooo!
From left Mak Ngah (in law) , Cik Yan (in law) , Cik Sal (in law) , Mak Yah (sister) , Mak Itam (sister) , Bonda, Ayu (niece) & Mak Long (sister) 

 Beauty with my junior. Misha Maisarah. Hik hik hik

 Bonda & Ayahanda. Muahhh muahhhh

My little hero Amir Isyraf. Cik Nah's youngest son. Mat saleh celup. Hik hik hik

Hamik kau barisan blocking rombongan. Kasi fantun sedas dua baru boleh masuk. Hik hik hik

 This part paling lawak sebenarnya. Later beauty upload video sebab Go Pro tertinggal kat rumah nak transfer. Sempat transfer gambar je sebab bateri habis. Hik hik hik


Cousin with his pretty wife :-)

Our family. Tak cukup korum sebab ada yang busy karaoke, sambut tetamu, layan tetamu. Kitorang lari dari tugas sat. Hahahaha

The boria with pengantin :-D

Suap-suap masuk hidung. Hahaahhaha (kek sedap catering sediakan. tiga-tiga tingkat kek sebenar tak de dummy)

My beautiful Cik Nah , me & lil sis

 Cik Nah, Ayu, Me & Wawa

 "jom la kita selfie dua" kata acik :-D

Gambar ni paling dajal sebenarnya. Bukan nak dajal muka Ayu yang tengah tahan panas tu. Tapi my Cik Asid yang kehulu kehilir gendong handbag wife dia. Kitorang duk buli kutuk dia dalam group whatsapp family sebab dia selalu pailang dalam group. Hahahahha. Poor & funny you Cik Asid. We love you so much :-D

 Budak tecit tak nak posing sebab busy nak main lari-lari. Hik hik hik

Us.... Macam-macam color hijau ada. Hahahahhahaha

Habis dah gambar-gambar.... Tinggal video-video je yang tak boleh nak upload lagi... Nanti beauty compile semua video baru upload dalam ni.... Tq guys sudi luang masa baca entry blog beauty yang tak famous mana ni... muahciked! Hehehehhe ;-)

No comments: