Monday, January 26, 2015

Planning for 2015 starting trip


Assalamualaikum. 

Ewah ewah tajuk kemahin lagi kan. Omputih bagai padehal grammar ke laut. Kih koh kih koh


Tak kisah la omputih ke melayu ke jowo ke yang penting intipati yang nak disampaikan sampai ke hati. Eh! Hik hik hik

Actually beauty, wak piji & 2 orang lagi member yang nak join the trip dah buat perancangan untuk backpackers ke Bangkok. Dengan kental nye kami membeli tiket ketapi walaupun tahu perjalanan mengambil masa lebih kurang 24 jam. Baru lah travel kannnnn. (travel la sangat kan padehal nak naik flight mahal nak pitam CNY punya harga pi balik dekat rm1k. Kalau bukan peak season rm200 plus je tu pegi balik. Huh bazir! Baik buat duit makan. hik hik hik)

So segala mak nenek itinerary semua dah disiapkan. Tiket ketapi pun dah beli. Hotel pun dah booking. Cuti pun dah apply tinggal lagi nak renew passport dan fewwwwwww pegi jek.

Beauty doa mudah-mudahan perjalanan kami nanti berjalan lancar dan dipermudahkan. Setahun dah puasa travel ni sebab menguruskan adik nak kawen last year. So ini tahun kasi chan la sama akak and abang nye nak honeymoon moon. Hik hik hik.

Oke lah for short update eh... Ni pun kejap-kejap tinggal nih... Nanti kita ketemu lagi oke... Muaxxxx :-*

No comments: