Wednesday, December 10, 2014

Sarang Lebah Sarang Tebuan Sarang Semut

Assalamualaikummmmm....

Haaaa lamanya beauty tak jenguk kat sini kan... Ya ampun busy bebenau dengan job candy buffet dan keje hakiki... Ha ni pulak minggu ni adik kesayangan beauty yang sorang tu nak tawen.... Pejam celik pejam celik je dia nak tawen... Rasa macam baru je lagi dia masuk U.... huk huk huk...

Bukan tak de niat nak update blog tapi oleh kerana kekangan masa asyik lah tertangguh.... Macam-macam yang berlaku dan terjadi sepanjang melayari tahun 2014 yang dah nak ke penghujung ni... InsyaAllah beauty akan cuba back on track lepas ni sebab after selesai semua kenduri kendara si adik, kami akan memulakan kembali langkah panjang kami mengembara ececececeeeee :-p Setahun weh pendam hasrat hajat nak pi obesi 2014 nih.... Mummy beauty pun dah tak sabar nak luaskan langkahnya tu... Wekekekekkee :-p

So untuk permulaan back on track ni beauty sajikan you all dengan gambar-gambar paling latest aktiviti beauty buat yakni Bachelorette Party untuk si adik kesayangan... Bak kata husband ku yang shombom tembam (hik hik hik) patutnya bachelor party adik kengkawan dia yang datang... Ni tak kengkawan kakak dia semua yang ada... Well ada ai kisah?? Ai yang buat party suka hati ai la nak jemput sape... Bahahahhahaha.... :-p

 Beauty check in kat Peninsula Residence All Suite Damansara. Cozy la tempat dia. Bilik best. Nanti tunggu gambar-gambar dari GF1 la eh. Ni nak cepat masuk yg dalam fon dulu. Hik hik hik.


Petang tu before siapkan bilik tuk party beauty bawak hero-hero pi berendam swimming pool dulu termasuk la beauty sendiri berendam. Hik hik hik

 Ni ruangan jalan. Start dari pintu masuk belah kiri dry kitchen, bath room siap bath tub, bilik dan last sekali hall.

 For the bride to be ;-)

 Ni acara kejutan. Hihihii

 Simple-simple je makan. Member-member beauty pun sangat baik hati sponsor kek eskem, muffin dan minuman. Lain-lain hidangan kfc je senang. Pastu beauty order pavlova dap dap dari HotMama ;-)

 Ni la muka bride to be seri seri.

 Muka dia tekejut dalam camera GF1. hik hik hik

 Her feveret color greeeeeeen ;-)



 Thanks Nurul Adhwa sponsor minuman manyak sampai kembung. Hehehehe




 Oiiii Oiiii berhemah sikit :-p

 My beloved friends Wanie & Ira :-*

 Shayang diaaaaaa.... 

 Masa ni nurul kebas kaki... Hahahhahaaa

 Again Us ;-)

 Semua sporting ikut tema green ;-)





 Kul 11pm pi karok sampai lebam padehal ada yang esok keje. Hahahaha


Banyak lagi pict tak de ni nanti beauty buat entry khas untuk gambar bachelorette party adik beauty k.. Heheheheh....

So last but not least bawah ni pict beauty bersama kesayangan jantung hati ulam raja.... Masa MotoGP 2014 :-*



Thank guys yang masih sudi luang masa lagi singgah sini jenguk-jenguk blog beauty... InsyaAllah semangat berblog akan datang kembali... Doakan majlis pernikahan dan persandingan adik beauty berjalan lancar dan selamat semua ya... Taking care guys!!! Luv yall!!! :-*


No comments: