Friday, March 21, 2014

Birthday Celebration of Miszbeauty

Assalam dears... Oittttt lama sungguh tak jenguk blog ni... Dari sehari ke sehari nak update tapi mood tak sampai-sampai... Hahahhahaa... Hari ni baru ada feeling kan nak update blog... Tu pun nak story cite dah basi kan... Genap sebulan pun celebration nya... Keh keh keh :-p

This year adalah tahun terakhir tuk berada dalam lingkungan awal nya nombor 2... Ya Allah Subhanallah dah tua sangat dah ni... :'( Terima kasih dan syukur pada Allah kerana masih diberi peluang tuk bernafas dibumiNya yang indah namun penuh pancaroba ini... :') Semoga diberikan rahmat untuk terus menjadi hambanya yang taat pada suruhanNya. InsyaAllah :')

Tahun ni masa birthday beauty tak dapat sambut on that time pun sebab beauty ada job satuday & sunday tu tuk wedding... So we postpone my celebation on Monday... Hubby & beauty dah siap-siap amik cuti tuk Isnin... Hik hik hik :-) Syukur beauty had a blast one birthday celebration. Tq hubby, mummy & lil sis :-) Jom tengok pict sambil baca caption :-p

Ni besday cake mummy belikan. Favourite all the time coklat indulgance. Pastu dia banje dominos pizza. Masa 22hb tu dah belikan terus sebab beauty tido rumah mummy rabu sampai sabtu :-) I lebiu mummy :-*

Tunggu seat clear dalam restaurant :-)

Hari ahad hubby bawak pergi jalan-jalan shopping beli besday present katanya. Muehehehe. Mamam lamb favourite all the time kat chillis... :-D

 Muka happy sangat dapat hadiah idaman :-D

 Dan paling best design ni pilihan hubby terchenta ewaaahhh. Macih hubby :-)

 Yummeh lamb... Dah terasa-rasa kat tekak dah sambil taip... Opsss :-p

 And everybody in the restaurant singing happy birthday to me. Tekejut veruk oke tak sangka sangat. Sebab on that day banyak yang sambut birthday kat situ so tak aspect pun. Tu la selalu kenekan org now sendiri kene. Hahahhahaa. 

 Nampak tak merah mata sebab tahan air mata touching angat itew... Bahahahhaa :-p

And a birthday card from chillis with our instax pict. TQ Chillis :-*

Pas da habis pusing-pusing KL kami menuju ke destinasi seterusnya. Yakni ke Genting. Melepas penat lelah job dari hari jumaag-sabtu sampai nak pengsan so ni retreat from hubby for besday woman yang bekerja kuat... Wink wink ;-)

 Kemain kental kan after check in and rest for a while, malam tu jalan kat Genting dia pakai suar pendek sudahnya menggigil sejuk. Hahahahha ;-p

 Miss all the moment we made on that day ;-)

 Selfie kitorang memang banyak gile on that day. Hubby la kata lama tak selfie banyak-banyak ngan isteri. Hik hik hik :-p

Hubby said "Cuk, cepat berdiri kat situ suami amikkan pict ngan dinasor.." Oke fine! Hik hik hik

 Thanks for bringing joy to us ;-)




 Hari kedua check out dalam 10.00am... Sebab hubby kata nak jalan-jalan kat kl lagi nak cari next present for me... Lompat bintang la suke suke :-p

And i lah dia next present tu.... Suka sangat sebab color purple... Dan ramai yang jeles kita dapat color ni... Susah tau nak cari color ni banyak tempat dah habis :-p

Pastu selang sehari ada makwe cantik beserta anaknya yang comel ajak keluar makan and celebrate again my birthday... Huiii syok... Kalau hari2 birthday orang banje canih hidup bagai disyurga ewaaaahhh :-p

 Ni air stupid yg di order oleh hubby... Gelas bawak balik rumah... Hik hik hik. Beauty minum hot choc... Situ makan sampai tak habis semua pakat tapau je... Keh keh keh

TQ Intan & Ivy sebab blanje kak az... Miss both of u :-)

Alhamdulillah and thanks again pada semua yang wishing me... Semoga Allah merahmati kalian semua... Beauty sonok sangat birthday kali ni tambah dengan hubby kata ada another present but lambat sikit... Its ok, yang ada pun dah sangat memadai.... Thank u husband, tq family & tq friends... Beauty love all of u so much! Tataaaa :-*


(buat entry ni pun berkejar-kejar tiba-tiba bos panggil. Siapkan surat VIP & kertas kerja bagai. Hahahahhahaha)

No comments: