Tuesday, February 11, 2014

Miszbeauty Candylicious Blogspot

Assalamualaikum.... Hai sayangs semua... Beauty nak inform, beauty punya Candy Buffet by Miszbeauty Candylicious dah ada own blog... So lepas ni semua job beauty akan upload kat sana je tak de la serabut duk dalam ni kan.. Hihihihi.... So you guys yang nak booking untuk apa saje event boleh contact number yang ada dalam blog tu oke untuk tempahan... Best service with best price.. InsyaAllah ;-) Boleh klik link kat bawah eh ;-)




2 comments:

eB said...

wah beauty ada blog baru. liokeeeeeeeeeeeee sgt... nanti akak jenguk eh? sori la... mood berblog dah sgt2 merundum sbb asyik kena skodeng... so... thats it... tu jer la yag ada... harap2 beauty x lupa kami ya :)

misz beauty said...

Kak Eb -

Sape lah yg skodeng tu kan. Tak de keje la org tu gamaknya. ehehehehe. Anyway TQ like page Miszbeauty Candylicious eh kak.

No no!! Tak pernah lupa semua ;-)