Thursday, January 16, 2014

MiszBeauty Candylicious Event #4

Assalamualaikum hey hooooo..... Kali ni beauty update work chocolate fountain beauty dulu ye... Sambil-sambil story mory sikit... kui kui kui :-p

Event kali ni Majlis Aqiqah Baby Alanna Mayesa kat Bandar Baru Bangi... Kemain comel dan vogue habis nama yang mummy and daddy dia kasi... Dah la memang super duper comel ;-) Ayu mummy kepada baby request theme purple & pink.. Makanya berpusing2 lah cari teddy bear both color.. Marshmallow both color... Jelly purple... Candy both color... Cuma dalam gambar tu ada extra jelly color kuning yang Ayu nak add on atas meja... So nampak colourful sikit sekali ngan biskut butang n puding lain... Hik hik hik ;-)

Sebenarnyakan masa majlis tu kami sekeluarga tengah bertarung hati mengenang nenek beauty yang masuk hospital malam sebelumnya... Tapi sebab dah amanah, kami selesaikan semua dulu dan kemudian baru kembali ke hospital... Alhamdulillah semua berjalan seperti yang diatur... Rancangan Allah kan tak de siapa yang tahu :')

 Meet my super assist... Sebelah tu my mum pun bantu jugak hari tu sebab kebetulan event kat bangi dan semua lepas tu nak ke hospital ;-)

Biskut butang dap dap...

 Biskut batang yang layan celup-celup cetelat hehehehe

 Jumppa gak jelly ni color purple.. hik hik hik ;-)

 Marshmallow fink... :-D

Marshmallow lagiiiiii... But deco with super cute baby bear ;-)

 Apam pol-kadot pink purple :-)

 Stoberi grape yummeh.. Ada jugak green apple yang kami sediakan :-)

 Stoberi and grape candy :-)

 Cake stand ni request by mummy Alanna... :-)

 Kek di atas stand ni pulak mummy Alanna tempah sendiri... :-)

Kemuncak pemasangan chocolate fountain ;-)

  Siap semua seperti yang dirancang.... Alhamdulillah :-)

 Mummy & family baby Alanna pun suka Alhamdulillah :-)

Habis je setup semua kami pun gerak ke hospital... Tak sempat nak makan lauk kenduri hope Ayu tak marah... We really sorry... And suka sangat dengar ayat next party boleh jemput lagi... InsyaAllah amin ;-) Jadi untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi 0129714802 :-)

Oke sayangs semua... Selamat menjamu mata dengan gambar-gambar beauty amik sendiri tu... OP ada job on that day so me guna skill yang ada menggunakan digital cam n jenpon je la... Kekekkeke... Tataaaaa :-*

No comments: