Wednesday, January 08, 2014

Jalan-jalan New Year

Assalamualaikum sayangs.

Tak sangka kan dah 8 hari kita masuk 2014. Rasa macam cepat je masa berlalu. Umur pun bertambah-tambah. Hik hik hik. Kami tak de sambut new year dengan bunga api. Kami pi Shah Alam laki bini vroom vroom nek moto dengar ceramah Ustaz Don & Ustaz Bollywood. Hehehehe ;-) Pastu 1 hb both kitorang tak pi mana just duk umah je lepak-lepak having quality time together. Best sangat habiskan masa berdua-duaan cam tu setelah sekian lama asik busy. Pastu dua-dua memang dah amik cuti awal-awal 2hb tu nak gi jalan-jalan. Sepatutnya kami ke Penang tapi atas sebab sebab tertentu kami terpaksa batalkan dan burn percutian tu. Sedih tapi apa nak buat. So pusing-pusing kl je la. Hehehehe ;-) Best jalan masa 2hb tu sebab jalan lengang dan masuk mall mana-mana pun nak parking senang. If kitorang jalan masa 1hb tu memang tak la kan sebab tengok memang full gila jalan jem. huhuhu.

Hensem habis ustaz don ni. Ayakkkkkk! Kekekeke :-p


Jalan punya jalan masa 2hb tu 1st tempat persinggahan kami adalah Mid Valley.. Sebabnya beauty nak shopping handbag ngan kasut.. Sudahnya kat Mid tu beauty dapat handbag je... Setelah pusing segala kedai dan berkenan kat Zara :-p Mana tak nya bukan beauty yang cerewet pilih handbag but my husband yang cerewet.. Adoiyaiii! Pastu pusing lagi dan pusing garden bagai cari purse pulak kat AX satu pun tak berkenan sebab semua design space tuk kad kad semua sikit... Stressssssssss :-p Sudahnya sampai balik tak beli purse... Husband cakap tak pe nanti kita pusing cari tempat lain pulak :-) Kasut pun tak dapat sebenarnya tak de yang bekenan cuma beli seketul ballerina kat H&M sebab kaki dah melecet pakai kasut flat keras.. Huk huk huk :')

Jalan punya jalan kat KL tu we decide makan kat TTDI kat Kulcats... Biasalah si husband kalau dah suka satu tempat dia asik nak hadap tu je... Nak-nak lamb kat situ sedap kan... Fewwww :-p


Pakwe ni lagi ensem buah hati pengarang jantung... Kekekekke :-p

Siyes sape penggemar lamb boleh makan kat sini.. Sedap sos dia, daging dia lembut dan portion dia besau... Puas hati makan kenyang sampai esok pagi... Hahahahaha

Balik tu yang singgah Sunway Pyramid tu pergi H&M... Nasib lah husband jenis suka jalan-jalan kan so ajak lah singgah mana pun dia oke je... Kalau jenis yang 1 tempat pergi pastu ajak balik memang pitam la kan ngeh ngeh ngeh... So tu je corat coret beauty cuti new year tu... InsyaAllah sambung jalan next week sebab this week both ada job.. Husband dengan wedding shoot beauty dengan candy buffet ;-) Take care sayangs semua :-*

2 comments:

Ady Umar said...

ko tak hajak aku pon...

misz beauty said...

Ady - ini hari suami isteri. hahahahaha