Tuesday, December 31, 2013

MiszBeauty Candylicious Event #3

Yes yes... Nasib la ada phone penyelamat kan... Beauty still tak boleh settle pasal blog beauty.. Nak kene hantar email kat google agaknya... Oke tak pe jom tengok event penutup untuk Miszbeauty Candylicious oke.. Alhamdulillah.. Semua berjalan lancar dan customer happy sangat-sangat.. Ada rezekindia repeat lagi untuk anak dia pulak.. Heheheheh....



Event : Ummi's Birthday Party @ Kenduri Doa Selamat

Venue : Shah Alam

Theme : Colourful






Maaf kalau gambar yang diview tak memuaskan ye sebab pakai apps iphone je.. Nanti blog beauty dah oke beauty re-edit balik kasi view cntik.. So pada yang ingin membuat tempahan boleh like fb Miszbeauty Candylicious tau... Situ boleh tengok pict cantik-cantik jugak.. Oke guyz! Selamat tahun baru 2014 ;-)

(UPDATE)

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: