Tuesday, December 31, 2013

Alhamdulillah... Terima kasih untuk 2013

Assalamualaikum...

Finally blog dah oke selepas 2 entry berterusan dari blogpress for iphone... TQ blogpress... Hik hik hik... Happy bukan kepalang :-p

Alhamdulillah 2014 menanti dan 2013 bakal meninggalkan kita... Tak tau nak buat azam apa lagi cuba masih meneruskan misi memperbaiki diri sendiri... Luar dan dalam, zahir dan batin... Alhamdulillah juga 2013 ini banyak yang manis dari yang pahit untuk ditelan... Kehidupan kembali pulih sedikit demi sedikit... Usaha kami suami isteri untuk melalui kehidupan yang lebih baik takkan terhenti... InsyaAllah akan cuba menjadi pasangan suami isteri yang diredhai Allah... :')

Kami masih menanti rezeki yang satu itu... Tidak ada rungutan dimana-mana mahupun kedua ibu bapa kami kerana kami amat yakin pada aturan Allah yang baik dan cantik... Dia takkan memberi selagi yang menerima belum benar-benar bersedia zahir dan batin... Cuba positifkan diri sebaik mungkin... Abaikan kata-kata yang menyangka seakan mereka yang mencipta manusia... :')

Kasih sayang terus melimpah ruah... Kami dikelilingi dengan insan-insan yang penuh dengan kasih sayang tak berbelah bahagi... Rasanya nikmat itu yang Allah berikan tak terperi... Jadi 2014 kenalah usaha dengan lebih gigih lagi... Allah juga takkan memberi pada yang tidak berusaha dan berdoa kan.... Selebihnya bertawakal... ;-)

Penutup kata... Mudah-mudahan rezeki perniagaan kami terus dibuka dengan luas jalannya... Mudah-mudahan kasih sayang dan cinta kami suami isteri serta keluarga takkan terhenti hingga bertemu di Syurga... Mudah-mudahan kami takkan lalai dan alpa terhadap ketaatan kepada Allah swt... Dan mudah-mudahan kami berdua, keluarga dan sahabat handai diberikan kejayaan dunia dan akhirat... Amin ;-) 

Beauty ada sedikit gambar tatapan pecutian akhir 2013 bersama keluarga... Suami je yang tak de kerana masih berjuang demi sesuap nasi :')























Eh ingatkan gambar sikit rupanya banyak... Tu pun da collage collage kan... Hik hik hik... Kali ni banyak gambar selfie and gambar mak mentua beauty sebab mummy busy detim ngan daddy, lil sis pun banyak selfie ngan hp dia sendiri... Aunty aunty pun semua busy gambar ngan camera ngan henpon masing-masing... Kekekekeke.... Ada hikmah hubby tak pegi sebab dapat spent time ngan mak mentua banyak... Seronok tengok mak bejalan sebab mak jarang berjalan busy jaga anak orang :-) Next time kita jalan-jalan lagi ye mak :-) Mummy beauty usah cite ke mana saje dia on je sebab tak de jaga anak orang... Kekekkeke....

Oke semua jangan nakal-nakal malam tahun baru ye... ;-)

No comments: