Thursday, November 14, 2013

Miszbeauty Candylicious

Assalam sayang semua... Beauty nak bagi tau beauty dah bukak another small bisnes... Beauty kan suka bisnes Just for fun because beauty love it so much :-) Duk sibuk create fb dia create insta dia sampai lupa nak publish kat sini... Heheheheheh :-p

Alhamdulillah beauty masih merangkak nak menapak lagi dalam business ni... Mudah-mudahan pintu rezeki kami terbuka luas... Amin :-)

So kengkawan yang nak buat event tak kisah lah nikah, kawen, tunang, birthday party, majlis perpisahan or whatever majlis pun dan nak ada something sweet kat you all punya majlis boleh buat booking dengan Miszbeauty Candylicious... Macam-macam ada, candy corner, chocolate fountain, cupcakes, cakes dan siap deco sekali... Just bagi tau je nak macam mana insyaAllah akan cuba ditunaikan... :-)

Boleh like fb dekat link ni https://www.facebook.com/miszbeautycandylicious 


Atau boleh follw kitorang kat instagram. Boleh click badges bawah ni ;-)

Instagram


Support beauty oke! InsyaAllah will give THE BEST PRICE dan ada banyak benda FREE ;-) Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-*

No comments: