Friday, November 22, 2013

MiszBeauty Candylicious Event #1

Assalam dan Alhamdulillah hari ni dah hari Jumaat. Penghulu segala hari. bersamaan 18 Muharram 1435H. Masih diberi nafas tuk melakukan segala tugasan dan kewajipan harian. :-)

Beauty nak upload sikit je pict event yang lepas. Jumaat lepas MiszBeauty Candylicious buat candy buffet untuk Majlis Ihtifal & Makan Malam Anugerah Pelajar Cemerlang Sekolah Integrasi Masjid Darul Ehsan, Subang... Alhamdulillah semua seronok dengan candy buffet kitorang... Adalah beberapa masalah tak dapat dielakkan tapi tu semua tak mematahkan keseronokan budak-budak sekolah & para ibu bapa tuk menikmati hidangan kami.... ;-)

Terima kasih beauty ucapkan kepada pihak sekolah... InsyaAllah akan datang jika umur panjang dan masih sudi kita akan bekerjasama lagi... Dan akan buat yang lebih baik dari sekarang ;-)








Terima kasih atas pujian dan sokongan... Semoga Allah merahmati anak-anak & cikgu-cikgu sekolah ini demi mengejar cita-cita ;-)

So untuk sebarang tempahan dan pertanyaan boleh emailkan kepada : miszbeautycandy@gmail.com

* Gambar proper full meja tak sempat amik cantik-cantik. OP
lewat sampai. So yang ada dalam HP je hik hik hik :-D InsyaAllah next event make sure gambar proper diambil sebelum kene serbu :-p*

No comments: