Wednesday, November 13, 2013

Kenduri Kawen Lagi... Birthday Party

Assalamualaikum semua... Selamat menunaikan ibadah puasa sunat hari ni 9 Muharram... Esok juga jika masih diberikan nafas di atas bumi ni.. :-)

Well said, kalau dah nama bini photog harus diri tak lari dari kenduri-kenduri ni setiap minggu kan... Kalau tak sedara mara sendiri yang berkenduri mesti kene follow husband... Heheheh... Last week pun sama... Kali ni bukan follow job boring-boring la sebabnya yang kawen tu sendiri photog kan... Ingat kan Qis & Syafiq kat entry lepas yang beauty attend nikah diorang? Haaa kali ni attend majlis bertandang pulak... Best sebab ramai kawan photog... Amik gambar diorang sampai penat pengantin... Kene gigit nyamuk lak tu kan... hihihihi :-D

Jom layan pict la kan... Beauty amik dr photog-photog yang attend wedding diorang... Jeles oke rasa nak besanding sekali lagi ada ramai photog amik gambar... Hahahaha :-p


Kita start dengan pict dari OP Khairil Aslan Photography (click dekat pict tuk large view oke ;-) )




 Tengok ni kemain ramai turun padang macam retis... Ada jugak yg tak masuk frame ni.. hihihi

 Tengok ni. Bapak photog anak pun jadi photog jugak... Hihihihi

 Us :-)



Bawah ni pulak hasil Fizzy Ilham yang assist Aslan... :-)



Bawah ni pulak hasil my ipong pai... Beauty tak amik pict banyak kat ipong... Sebab banyak pegang and snap guna dslr hubby... ngeh ngeh ngeh :-D



Lain-lain photog Mazwan, Izzat, Wafy, Iryma.. Yang tu kene cari dalam fb la ye.. Da banyak da pict ni... Aslan punya je dah cover... Hehehehhe

Kenduri Qis & Syafiq ni memang meriah sangat... Stadium tertutup Kuala Selangor yang besar tu pun still penuh orang datang siap beratur tunggu meja lagi... Ayah Syafiq & mak dia ramai orang kenal kot kan :-) Alhamdulillah semua selesai dengan baik... Sian Qis kene gigit nyamuk sampai berbintat time outdoor... Hehehehee... Balik dari kenduri dah siap-siap solat asar kami menuju ke Setia City Mall untuk attend birthday party ex client Fizzy Ilham... Lil Ivy yang comel sangat... Jom layan pict sikit uncle fizzy belanja kat ivy ;-)

Ivy Zandrya Safura Zamani

Such a cute little princess. So cute, so adorable, so beautiful, so clean. Im falling in love with her :')

  Kek pocoyo yang sangat cute... hehehhee

 Mummy & Daddy love Ivy

  Happy birthday to Ivy!!!! :-)

Such a beautiful family :')

Birthday party Ivy simple je tapi meriah sangat.... Diorang buat dekat Sakura Kristal dalam Setia City Mall tu. So tu 2nd time kami jejak. Kali ni bernasib baik sebab dapat park kete senang and depan pintu hahahahaa. Makanan kat Sakura tu boleh tahan sedap especially ayam lemon dia hhehehehee. Yang hadir rakan terdekat & family... Kami sangat berbesar hati atas jemputan yang diberikan.. Ecehhhh ;-) Happy birthday to you again Ivy... Be a good & solehah girl to your mummy and daddy ya... Aunty and uncle love you so much :-*

So tu je untuk update hari ni... Tak de perkara menarik yang lain yang berlaku wat masa ni... Beauty just menjalankan rutin harian sebagai hamba Allah, seorang isteri dan seorang pekerja.... Bos fly fly pi obesi... Jeles much much... huhuhuhuuu :-D

See ya again... Tataaa ;-)

No comments: