Monday, September 09, 2013

Portraiture By Fizzy Ilham

Salam sayang semua... last week ada kenduri kawen cousin suami beauty... dan dengan ini kami mengambil kesempatan untuk buat photoshoot beauty... boleh gitu? bukan photoshoot pengantin tapi photoshoot bini photog sendiri... keh keh keh :-p jom layan gambar ;-p






Pakaian : Abaya dari gobok sendiri beli kat Bukit Bintang
Hijab : Beli kat #minebymayaabdul
Make Up : By Myself


Aaaaaaa sonok sonok sonok... Dah lama tak buat photoshoot ala2 model ni kan.. Eceh!!! Suami yang bersemangat... Pepagi buta dah bangun suh kita besiap cepat nak shoot kat sawah padi luas terbentang... hik hik hik :-D Tq suami untuk gambar-gambar yang cantik ni... Sayang ami aye angat!! Hik hik hik... Gambar-gambar lain dengan family belah suami beauty nanti beauty update lain oke... Tataaaa :-*

7 comments:

Jojoe said...

amboiiii..dah mcm pengantin baru plak..hehehehe

misz beauty said...

jojoe - pengantin baru pun x pose gini sangat. mueheheheh :-p

Ady Umar said...

amboii.. kemain mak jemah ni tau... jom portraiture lagi? mcm best je sesawah gitu.. i hoot u guys.. u guys shoot me guys.. ok dok? me and umar lah...

Mohd Shahril said...

sampaikan salam pada hubby yer...member lama dh x jmpa

misz beauty said...

Ady - Jom jom! kalau padi tengah gemuk lagi cantik. Now diorang tengah tunggu la tu. hihihi

Mohd Shahril - InsyaAllah nanti saya sampaikan salam. BTW member duduk mana nanti senang nak explain. :-)

Ady Umar said...

ok.. klu begitu nnti kita plan.. kita ambik gambar naik beskal tua.. felin felinn

misz beauty said...

Ady - nak pakai basikal tua sape? hahahaaa