Friday, September 27, 2013

Outing Hari Malaysia : 16 September 2013

Selamat belated Hari Malaysia... Boleh kan gitu? Sebab bulan September belum habis lagi... Ehehehee ;-)

Last public holiday cuti hari Malaysia hari tu, incik Fizzy Ilham telah berjanji bersepakat bersama bff hipster photog nya untuk outing sambil shooting. Maka keluarlah kami 2 couple laki bini on that day menaiki LRT. Beauty ngan husband memang dah selalu detim naik LRT tapi bagi pasangan sejoli Aslan & Maya itu adalah 1st time. So welcome to the street style darlings. Hehehehee ;-) Sonok jalan-jalan seharian dengan diorang hari tu. Even kitorang bawak diorang ke sana ke mari naik LRT, naik monorail, jalan kaki tapi diorang follow dengan hati terbuka even beauty tau diorang kepenatan 1st time. Mueheheheeee. :-)

Hari tu kebanyakan gambar yang diambil adalah gambar Aslan ngan Maya sebab sian diorang selalu laki amik gambar bini, bini amik gambar laki, gambar diorang berdua susah nak dapat. So dipersilakan amik gambar sampai puas dan amik feeling pengantin baru... Hik hik hik ;-) Dari Taman Jaya PJ kami drop by di KL Sentral... Dah habis amik gambar kat belakang nun kami berjalan kaki menuju ke monorail seterusnya ke Bukit Bintang... Bawak both of them makan the famous nasi ayam hainan Chee Meng yum yum.. Pas kenyang kami lepak shooting kat pavi pulak... Pastu makan lagi... Hahahaha.... Ops makan ringan-ringan je la roti :-p Dah penat posing kat pavi kami jalan kaki ke KLCC pulak... Haaaa macam pelancong obesi tak? Hehehehe :-p Kat KLCC ada anniversary Harley tapi kami tak tengok sangat pun sebab konsert start malam kul 10... Memang tak la nak tunggu baik kitorang makan... Keh keh keh... So untuk penutup hari kami, kami dinner kat Chillis... Kaki jangan cite lah memang rasa nak meletop tapi kami enjoy sangat on that day... Maklumlah tu je cuti yang tak de orang kawen mintak diorang shoot... Cuti weekend memang kene buat appoinment la baru boleh jalan gitu seharian... hihiihihi :-D So jom layan gambor pulak...

tempat ni tempat zaman cucuk langit dulu... tapi semua dah bertukar jadi setabak & restoran... hik hik hik

dia asik amik gambar orang pastu sibuk suh kita amik gambar gini kat enpon kita budget dia lomentik :-p

Ni gambar paling patriotik oke... Hehehehehe :-D

Pastu si Azuha muncul untuk join venture kami berposing mosing... Krik krik krik ;-)

Maya kata kami newly wed :-p

Kalau dah nama photog, time outing suka-suka pun nak buat kelas editing :-p

Haaaaaaaa toasted thick milo sangat sedap oke! Rangup + lembut + sesedap rasa manis dia.... OMG! b!!!! jom kita pegi esok boleh? Terliur pulak :')
 
Booth harley kat klcc... Terjumpa lah member bagai kat situ... Hik hikh ik

Tu dia laki vini anti sosial boleh gitu? Hahahahaaa. Melepas penat lelah kaki nak tercabut.... My husband? Still rounding2 semua butik.. Pffffttttt :-p

Ni muka semua dah lapar la ni... Hik hik hik :-D

 Bawah ni pulak semua gambar yang berjaya di capture on that day... Happy viewing.... Jumpa lagi next entry... Daaaaaaaa ;-)

Picture & Editing by Aslan X

 Picture & Editing by Azuha

Picture & Editing by Aslan X

Picture & Editing by Azuha

 Picture by Beauty & Editing by Aslan

 Picture & Editing byFizzy Ilham

 Picture & Editing by Aslan

 Picture by Beauty & Editing by Aslan

 Picture & Editing by Aslan

  Picture & Editing by Aslan

Picture & Editing by Fizzy Ilham

No comments: