Tuesday, September 10, 2013

Husband New Hair

Salam sayang semua... Fast entry... Nak bagi tau finally after 7 years beauty with him, suami kesayangan beauty berserah pasrah redha nak buat satu perubahan besar pada rambut dia.. Bukan potong macam last year atau sebelum-sebelumnya takat leher bagai tapi terus ala-ala hipster... Muahahahhaaa.... Jangan tak tau semua kawan-kawan pun terkejut... Our parents lagi lah siap tadah tangan syukur Alhamdulillah.... Hahahahaha lucu gila oke... Kawan pulak siap tanya dalam tepon, dalam fb, dalam insta macam mana boleh dia terbukak hati untuk potong rambut... Keh keh keh... Tips dia senang je, racun dengan gambar-gambar orang stylo... Macam sebelum-sebelum ni pun dia potong rambut sebab nak tiru Anuar Zain... Kah kah kah :-p Oke jom tengok gambar... :-D


Saloon pilihan Joe's Barber Shop... Nasiblah booking dia tak lama, kul 5pm lebih booking, kul 8pm dah sampai turn... Kalau Hairkunst wajib seminggu awal kalau nak potong ngan director dia The Magic Bambang... Hehehehe

 Sepanjang proses potong rambut.. Dia suh amik gambar dia banyak-banyak.. Tengok la tu muka pasrah siap tutup mata... Hahahahhaa.. Masa ni sempat layan beef lasagna kat Barber Restaurant... SEDAP!

Tadaaaaaaaaaaaaaaaa... Before & after... :-)

 Weeee dan ensem... Barulah stylo lagi macho... Hihihihi ;-)

Ni semalam kitorang detim ala-ala muda mudi naik tren... Oh my BF! :-*

Sebelum potong rambut banyak kali hair stylist tu tanya dia "betul ni nak potong rambut? tak sayang ke? rambut cantik ni" haaaaa sengal nye hair stylist tanya cam tu banyak kali wat pe nasib dia tak berubah fikiran... hahahahha :-p Ape pun i still miss his old hair sebab dah selalu sangat main rambut dia malam-malam sebelum dia tido... :') Congrats hubby! You always be my handsome husband tak kisah lah rambut rupa apa... hihii ;-)

7 comments:

Ady Umar said...

ohh.. so hemsemmm...

Muhammad Azlan Mustafa said...

wah....untung laa... ;)

misz beauty said...

Ady - oh mekasih mekasih... hahahah

Lan - untong sangat! hahahaha

Mohd Shahril said...

Biaq betui....walawey atlast anak Pak Ilham diberi ilham berambut pendek

Mohd Shahril said...

Hahahaha....atlast anak Pak Ilham dh dpt ilham potong pendek.

misz beauty said...

Shahril - yup finally dia berambut pendek. :-)

misz beauty said...

Shahril - yup finally dia berambut pendek. :-)