Thursday, August 29, 2013

Sakit Hati...

Ye susah beauty nak mengadu corat coret sakit hati ke, marah ke kat dalam ni. Kalau ada beberapa kali je tu pun sebab betul-betul dah nak meletop. Sebelum meletop hembus depan orangnya baik beauty hembuskan kat sini kan. Kang meletop depan dia memang dia akan ingat sampai mati nanti. Haihhh

Anyway, hal ni pasal apa lagi. Pasal orang yang suka busy body. Add kita kat fb, request friend kat instag kita semua sebab nak stalk kita. Nak tengok kita keje apa skang, muka laki kita cam ne, life kita cam ne. anak dah berapa. Padehal masa dulu-dulu time sekolah bukannya rapat pun. Bertegur sape pun macam tak de. Habis-habis pun senyum je pastu blah! Maklumlah masa sekolah dulu i busy sangat dengan aktiviti-aktiviti i. Orang glemer cikgu selalu cari. Bahahahaha! (mampus kene gelak ngan member-member kamceng masa sekolah. but semua tu betul kan kengkawan group kita glemer? hik hik hik :-p) So memang sangat tak de masa nak amik tau busy body hal orang. Ye betul la tu sampai ex bf cinta monyet dulu pun i boleh tak tau dia couple ngan pempuan kelas sebelah. Hahahahaa. Ok thats funny! Maybe masa sekolah dulu sakit hati but now rasa lucu sangat. Betapa bendulnya kita setia lah konon cinta monyet dulu kan. Pfffttt!!

Oke back to the topic... Yes lately ramai sangat ex school mates yang add beauty! Hello! Kalau satu kelas, satu group, satu kelab ke boleh lah diterima akal.. Ni tak memang tak masuk akal... Tiba-tiba je add tah macam mana boleh cari walhal duk pakai nama bukan nama sebenar... Tak di approve kang kata sombong... Bila dah approve cari pasal lak busy body! Boleh tak kalau add tu nak stalk just stalk je tak payah banyak tanya sampai menyakitkan hati???? Bila dah sampai sakitkan hati i memang jadi cam ni lah. Nasib ada blog ni tuk disembur! Pffft


Please lah kawan-kawan untuk jadi yang berhemah dalam sebarang pertanyaan. Bak kata Fynn Jamal berfikir dulu sebelum tekan key ENTER kat keyboard korang tu. Adakah pertanyaan yang bakal kamu tanya tu sensetif, adakah pertanyaan tu bakal menyakitkan hati orang atau adakah pertanyaan tu releven setelah kau stalk semua dalam fb orang??? Semua kejadian di tangan Allah kan?? Ajal maut jodoh dan rezeki.... Kang kalau kata bodoh kang korang terasa sampai nak pengsan... Sila lah jangan tunjukkan kebodohan tu even korang betul-betul bodoh... Boleh gitu??

Oke lah, maafkan saya jika sesapa nak terasa ngan entry ni... Jangan ingat hati korang je i nak jaga... Habis hati i sape nak jaga?? Ni silap-silap my husband pun terkena tempiasnya sebab isteri dia moody... Hadoi!!! Spoilkan mood orang je pagi-pagi... I block you from my fb nak?? Ok chow!~

Nasib pict ni ada tuk sejukkan hati... Ni antara group yang menjadi kesayangan beauty... GERAK GEMPUR jyeahhhhh! (nampak sangat ganas masa sekolah... nasib tak sambung ganas after sekolah :-p)

4 comments:

Jojoe said...

sabarla eh beauty,,,biasala manusia ni kadang2 hal2 dalaman kita pun nak dikorek2 nya.. huhuh...biasa dah ngamuk sebab manusia camgini..huhuh

misz beauty said...

Jojoe - tu la tu dear.. korek selagi boleh.. padehal dia dah korek tgk pict semua kan... adoi!

Adi Nang said...

amboi.. emosinya.

misz beauty said...

adi - opkos la emosi. org cr pasal. uiiii