Thursday, August 22, 2013

Lebaran 2013

Assalamualaikum semua... Sori long time no update.. hihihi... Dah masuk minggu ke 2 raya dah baru nak update kisah raya... maklumlah tahun ni paling tak banyak gambar, sebab busy beraya... hik hik hik... Sebelum pape lets tengok pict yang ado :-D


Tahun 2013 tahun giliran beraya di belah suami terchenta... Beauty sehari sebelum raya dah cuti tuk tolong omak mentuo den masak... Muehehehee... Ye lah mak pun dah tak berapa larat, tu pun beauty tolong potong-potong benda kecik je sebab ayam semua dia dah siap-siap basuh awal-awal... Katanya sian beauty keje balik penat-penat... Sian mak :') So dah siap bahan semua kami berbuka puasa bersama-sama untuk hari terakhir puasa tahun 2013... Hari tu mak dah siapkan rendang dap dap tuk kitorang berbuka.. Memang menjilat pinggan... :-D

Pagi raya kami suami isteri sembahyang raya di Serdang.. Dah siap semayang raya salam-salam dan bergambar kami terus balik PJ sebab adik-beradik mak yang lain dah bagi tau nak datang beraya ke rumah mak dulu tengah hari tu... Bawah ni gambar-gambar di pagi raya... ;-)


Suami isteri di pagi raya... Ecehhh :-D

 My bam balibam si pipi labuh.. hik hik

 Omel nye ieeee pakai baju melayu :-D

 Anak dara omel pakai peplum finkish pagi raya :-D

 My little cousins... Love them so much :-)
From left Ain Arfiqah, Misya Maisarah, Amira Adelia, Amir Isyraf, Amir Irsyad & Amir Irfan

 My little family Tema Black Arabic... Hehehehe (daddy not arrived yet at this time) :-)

 My love Cik Nah & Cik Burn family ;-)

 Granny with her grandchilds :-)
(ada banyak lagi cucu-cucu dia sebenarnya tapi lambat sangat sampai beauty pun da nak balik PJ.. huhu)

 :-)

 Berabaya di hari raya...:-)

Eeh tiba-tiba mak nenek kecik tu nyelits... Hik hik hik :-D

 Tengok lettew nyeboks je kak long nak amik gambar ngan kak wa... hihihi

 The Sepetsssss :-D

 Mak nenek pakai tudung omellllll!!!! hik hik hik

 With my kesayanganssss ;-)

 Kojap je dia pakai tudung pastu mak nenek campak tudung... ahahahhaaa

 Sibling ;-)

Tu je gambar raya pertama... Kat rumah mak mentua memang tak sempat nak bergambar bagai sebab busy duduk dapur basuh pinggan, siapkan air, siapkan lauk sebab sederap one shot adik beradik mak sampai PJ pas da siap kemas semua kami ramai-ramai menuju ke Sg. Buloh rumah kakak Mak pulak... And jangan tak tau start petang tu jugak suami kesayangan beauty kene serang demam yang panas gila!! Malam tu jenuh beauty duk tuam kepala dan kaki dia ngan air sejuk.. Sian dia :'( Malam hari raya pertama tu jugak balik kampung suami nanti kita continue lagi story oke sebab beauty kena pergi keluar sekarang... Stay tune daaaaa ;-)


2 comments:

cha said...

selamat hari raya u maaf zahir batin :)

misz beauty said...

selamat hari raya to you too cha maaf zahir batin :-)