Tuesday, July 30, 2013

Ramadhan 2013 : Picture

Assalamualaikum. Ye beauty tau beauty jarang update bulan ramadhan ni. Dah sampai minggu akhir ramadhan dah kan. huhu. Bukan tak nak update tapi banyak sangat event sampai tak tau nak mula dari mana. Hihihi :-D Apa yang beauty boleh kata, ramadhan tahun ni happy sebab dapat berkumpul ramai-ramai dengan dengan kawan-kawan skuter tuk iftar dan jugak kawan-kawan club kereta. Serius rindu sangat-sangat kat diorang semua dapat jumpa lepas rindu gelak ketawa terubat rindu walau jumpa sekejap. :') Dan paling best sebab dapat gambar untuk simpan kenang-kenangan. Thank you suami memahami kehendak isteri yang suka begambor ni. Hahahah :-p Oke jom kita ushar sikit pict yang ada tuk tahun ni ;-)


SRF Motorsports Iftar 2013
Tarikh : 21 July 2013
Tempat : Chendana Cafe, Bukit Kiara












Decrra Motorsports Iftar 2013
Tarikh : 26 July 2013
Tempat : Skyview Cafe, Putrajaya







Shooting Raya 2013






So far yang bergambar proper tu je la. Yang berbuka puasa dengan office, group suzuki, group photographer dan lain-lain semua pict makanan dan pict biasa-biasa jek. Hihihii. Anyway persiapan hari raya beauty dan suami semua hampir siap alhamdulillah. Ala kadar je, kuih raya pun order ngan mummy beauty 2 jenis. Hik hik hik. Yang lain persiapan tumpu pada rumah dan persiapan tuk mummy beauty. :-) Oke sayang semua... Selamat menyiapkan persiapan hari raya. Jangan lupa kejar Lailatul Qadar insyaAllah ;-)

No comments: