Friday, July 19, 2013

Mak Senduk Kembali Beraksi Tapi Sehari :-p

Assalam... Semoga kalian dirahmati Allah di hari Jumaat dalam bulan Ramadhan yang mulia ni... :-)

Semalam dah update emo-emo kan, nasib tak bawak sampai ke rumah... Layan laki sendiri macam selalu... Sayang-sayang mesra mesra cuma tak boleh lebih-lebih sebab pose... Hahahhaa :-p Dan semalam jugak mak senduk beauty kembali beraksi di dapur setelah meninggalkan senduknya kelmarin... Hik hik hik :-p Semalam punya menu udang masak lemak cili api, sayur tauge, ikan masin dan telur dadar... Yeah simple yang tak bape nak simple :-p Cuma yang tak puas hatinya beauty tumbuk cili api punya lah sampai 20 biji tapi still tak rasa pedas.. So blacklist lah beli cili api kat pasaraya matahari tu, back to normal je... Beli kat pasar malam or mydin, puas hati pedas! Kami ni kalau makan tak de pedas memang something missing lah kan.. Ecehhhh :-p

Hari ni sampai Ahad maybe mak senduk beauty kembali menyimpan senduk dan sudipnya sebab hari ni ada hal nak uruskan dan kene iftar di luar... Esok ada majlis berbuka group Suzuki, lusa pulak ada majlis berbuka group SRF.... Makanya terawih nomad lah kita ye yang mana sempat insyaAllah.. Letak siap-siap kain telekung dalam scooter ape susah... Bawah seat boleh dalam box pun boleh... hihiihiiii :-D

Jadi kita bertemu dengan mak senduk balik on Monday lah nampak gayanya... Kengkawan semua, selamat berhujung mingguuuuuu ;-)

No comments: