Tuesday, June 18, 2013

Work Hard Before Having Fun!

Salam sayangs semua.. mesti semua tengah have a good rest after working so hard today kan? Tak pe tak pe rest je dulu... boleh sambil-sambil je nak blog walking here... Hehehehe ;-)

Yang ni entry pendek sebelum entry panjang oke (tapi kalau terpanjang gak ampun ye :-p)... Last week beauty busy... Ye lah sebelum bercuti kan.. Hari Jumaat lagi dah cuti sebab kene kemas rumah yang dah macam hape tah akibat terlalu busy... Kemas tu kemas dah tapi tak menepati piawaian so kene cuti satu hari demi mencapai piawaian.. hik hik hik :-p So hari jumaat bertungkus lumus kemas rumah, pastu rest secukup nya...

Hari Sabtu beauty jadi baby sitter for my aunt 2 heroes... Sebabkan diorang balik KL that week and kebetulan ada Super GT beauty decide bawak diorang pi Super GT... Rezeki diorang la kan balik KL tepat pada masa... Walaupun kami dapat luangkan masa kat Sepang on Saturday only tapi tu pun da cukup memuaskan hati... Dengan cuaca yang redup-redup sikit memang sempoi la tengok benda gitu kan... So pepagi beauty dah pickup the 2 heroes and bawak pi breakfast dan terus menuju ke Sepang... Hantar husband kat Media room pastu kami park kat depan mall sebab seat kami kat K1 Grandstand... Beauty suka situ sebab boleh nampak semua site... :-) Budak-budak pulak paling happy sebab dekat area autoshow banyak game yang diorang sediakan... Jenuh beauty duk tunggu diorang habis main PS3 la, lumba dalam kereta la... Fewwwww.... Tapi beauty happy when look they happy ;-) Dah cukup time kami balik la, tak tunggu race habis pun sebab budak-budak tu dah start boring... Ye lah, sabtu mestilah race boring sikit kan... Sebab Ahad yang final ;-) Balik tu singgah umah mummy beauty jap dia suh singgah makan... Bagus sangat kan sebab dekat circuit tak dak orang juai makanan yang mengenyangkan... Nak pergi ke food festival pun jauh bebenor nak jalan... hehehe ;-p Bawah ada sikit pict kat autoshow, beauty tak bawak camera sebab mati-mati ingat charger camera kat rumah mummy rupanya mummy dah letak kat dalam beg beauty... So guna je lah hp cabuk... huiiii sedihhhh! :'(
fewwwww.. maveles ni ;-)

Biasalah mana ada autoshow atau race disitu ada gadis seksa.. huk huk :-D

kids playing ps3 :-)

Tengok qualifying race je... Aman damai sebab tak ramai orang :-)

Pastu sambung kat mall balik beauty duduk tunggu anak-anak sambung main game :-p


Lewat petang sampai Serdang beauty punyalah risau tak dapat call pak cik mak cik beauty.. Sampai naik lemah jantung dibuatnya... Tengok kat rumah yang nak dipasang pelamin diorang tak de... Kat rumah pun tak de... Rupanya maxis having line problem malam tu... Mujurlah sms dapat digunakan... Kalau tak taktau lah nak jadi apa.. So dah dapat jumpa beauty bantu diorang pasang pelamin... Settle dekat kul 10 lebih gak pas makan-makan yang dijamu tuan rumah kami terus balik rumah... beauty sampai rumah mandi terus taido... Penat gila oke!! 

Ahad continue berteleku kat kenduri tolong husband pulak.... Fewwwww :')

 Simple je pelamin request by mak pengantin sebab just tuk amik gambar je... Tak de tepung-tepung tawar ;-)

 HBO as MUA of the day :-)

 The husband as Official Photographer :-p

 Ramai orang UPM datang ke kenduri tu.. Sebab mak pengantin orang lama UPM dan ni pakwe tecik anak opis mate kami.. dia pakai stoking aunty hadiahkan... omelllll ;-)

 tido dari awal and finally bukak mata... hik hik hik :-D

 Dan habis kenduri start outdoor shooting... Kat twilight forest kata husband... hihihi

 Tengok tu photog bagi arahan acaner :-p

 Tekepit-kepit tukar lens :-p

Last shot guys! Pasni wrap! Yeyyyyyyyy! ;-)

Lepas semua siap beauty and husband balik rumah resttttt... Dan kami menanti saat untuk melepaskan segala penat lelah dan stress... Hoiii hoiiiii :-p So you guys see ya next entry oke... Alahai, mana yang follow my ig mesti dah tau kan... Ah tak kira nak cite gak kat sini :-p Oke sayangs.... Daaaaaaa ;-)

2 comments:

ellsa91 said...

mcm kenal je pokok2 ala twilight tu ;p

misz beauty said...

lil sis - memang lah kenal dear... org upm mesti tau punyeee... hihihi