Thursday, June 20, 2013

Iklan - Kereta Untuk Disewa (Selangor)

Okay hari ni beauty ada nak iklan sikit. Tolong kawan-kawan. :-)

Kepada sesiapa yang nak sewa kereta especially yang nak balik kampung raya nanti jauh-jauh dan kereta sendiri tak confident u ols boleh lah sewa kete ngan kawan beauty. Ni contact number dia 01123740167. Bagi tau korang kawan beauty insyaAllah boleh kasi best price nak-nak yang sewa lama-lama sikit tu kan. Dijamin kereta tiptop mantop sebab semua kereta baru. Viva 1.0 & Myvi. Perkhidmatan menghantar kereta ke rumah anda juga disediakan. So booking bagi tau tarikh nak bila u ols duduk rumah diam-diam nanti diorang hantar kereta ke rumah u ols... Best kan?? Hehehehee... Oke guyz! Selamat menyewa ;-)


No comments: