Thursday, June 20, 2013

Iklan : http://chubblebizz.blogspot.com/

Iklan lagi... Okeh hari nih beauty punya kerja iklankan kawan-kawan punya bisnes... Tak salah pun... Tapi kalau nak suh buh kat side bar ada charge la eh... Sebulan rm25 boleh gitu? Hik hik hik

Oke kali nih nak bagi tau kawan beauty nih ada buat macam2 bisnes... Termasuk jual perfeum, sarang burung dan dia jugak pakar buat coklat berbagai bentuk... Sebelum ni dia punya blog lain tapi lama tak update lupa password kot... So dia buat baru sebab pasni memang akan rajin update segala barang disitu... So you guyz boleh pi kat blog dia http://chubblebizz.blogspot.com/ ... Dijamin servis yg mantop dan coklat yang dap dap!! Boleh lah buat survenir tuk majlis bertunang ke, kawen ke kan... Heheheheh ;-) Oke guyz, selamat bershopping dan menempah ;-) 


No comments: