Monday, April 22, 2013

Terubat Rindu

Semalam beauty dapat call from Cik Nah... Tiba-tiba dia suruh datang Serdang, beauty macam pelik la kan rupanya dia balik Serdang..So apa lagi siap-siap lah balik Serdang... Sebab 2 minggu lepas diorang balik Serdang beauty tak dapat jumpa... Sebab dah rinduuuuuuuuu sangat dengan hero-hero dia especially so moolat... Hihihihiii... Spent time gossip & bincang hal bisnes ngan Cik Nah macam biasa dan buli budak moolat... Hihihihiiii... Alhamdulillah terubat rindu nak jumpa even tak sampai sehari sebab diorang kene balik Penang semalam jugak... Lately Cik Nah kerap balik KL maklumlah bisnes dah makin baik... Alhamdulillah Rezeki atas usaha dia suami isteri.. Beauty patut mencontohi depa-depa nih... Mummy pun sama tulang belakang daddy tuk jalankan bisnes sama.... ;-) Ada sikit pict masa Cik Nah & family balik sini semalam jom layanzzzz ;-)

 Budak moolat mata shepet... hik hik
 Si pipi labuh gatai gusi... Gerammm!!!!!
 Lunch with them... Pekena tosai rawa sampai cerri berri sebab kari dia pedas tak hengat!
 Caye nak order gak la abah! jeling2 kat menu. hihihi
 Abang nak UPSR this year... ;-)
 Notty boy yang suke buat muka if posing ;-p
 Beautiful family :-)
 Nenek ku yang comel... hihihii
Tah hape yang dia pandang tu... :-D

Sonok kan bila family semua balik kampung... Ye, kampung we ols kat Serdang jek :-p Cik Nah tengah pujuk Cik Burn balik sini lagi untuk mengundi nanti.... Yeahhhh harap berjaya memujuk ye acik... Boleh gomol budak moolat lagi... hihihi ;-)

Tu je aktiviti beauty last week... Sabtuday keje day, ahad jek melepaks gitu... Nak attend wedding kawan pun tak dapat sebab hubby ada shoot... :') Oke sampai sini dulu nanti kite story mory lagi... Tatataaaaaa hihihi ;-)

No comments: