Monday, April 15, 2013

Shoot for #Zulfahmi #63 Merchandise

Assalamualaikum & morning sayangs semua.. Hope semua sihat k, beauty tak bape sihat ulser menyerang lelangit beauty... Stress mak nox kene ulser ni... Moody sentiasa sian my hubby jenuh asik duk pujuk kita belai-belai sebab kesian... :')

Oke, lets back to the topic.... Last Saturday beauty tak keje, kebetulan pulak skang students tengah semester break kan... Makanya boleh lah hubby suh beauty jadi driver dia Sabtu hari tu.. hik hik hik... Biasa lah bila dia ada job lebih dari 1 untuk 1 hari beauty kene tolong drive tuk dia supaya bila habis job yang pertama dia boleh rest tido kejap kat sebelah sementara nak sampai rumah tuk prepare sesi yang ke dua kan... So Sabtu lepas hubby dapat job untuk shoot Zulfahmi pelumba motor 3 negara kita Malaysia... Shoot ni adalah shoot tuk semua mak nenek merchandise Zulfahmi yang official & original... Yeah siapa yang minat Zulfahmi dan sokong pelumba negara kita yang dibanggakan ni sila lawat FB page diorang https://www.facebook.com/Fahmi63Merchandise atau pun website diorang www.sixtythreedesign.wix.com/63official .. Beauty boleh cakap semua design cantik dan boleh dibanggakan... Siapa lagi nak sokong pelumba negara Malaysia kalau bukan kita kan... Lepas ni pergi MotoGP dah boleh sarung tshirt #63 dah, hari Ahad baru sarung tshirt #46... Hahahahah :-p Siapa peminat tegar motor should know nombor-nombor berkenaan ;-)

Pagi-pagi lagi beauty & hubby dah siap-siap untuk keluar breakfast dulu kemudian terus shoot ke Sepang Circuit... Maklumlah kat track mana ada cafe... Ada pun dibukak if ada event je... So isi perut siap-siap sebelum kebuloq & kene gastrik... Hihihi :-p Jom tengok sikit pict yang beauty amik behind the lah sangat :-p

 Syok sendiri dulu :-p
 Hubby & Wifey ;-)
 Dah sampai :-)
 Assistant hubby Hafiz :-)
 Dah macam bawak senapang :-p

 The team :-)
 Panas hoiiii....
 Nasib mak bawak payung nox :-p

 Cari port.... Zulfahmi on his KTM 690 :-)
Nombor plate pun 63 :-)
 Oke pasang barang jap...


 Ko pandai tak guna ni hafiz? :-p
Ubah port bawah kemah sebab panas sangat :-p Sian Fahmi kebuluq... hhihihi
 Hubby on duty :-)
 Kiri sikit... Smileeee :-)
Dengan beauty sekali kene pegang LED :-p
 Take a rest... My mucuk :-D
 Kat Grandstand pulak :-)
 Balik kami dapat hadiah semua ni dari team SixtyThreeDesign & Fahmi... Weeeee ;-)

Cuaca memang cantik hari tu yakni panasssssss.. Habis berbelang-belang tangan dibuatnya... Hihihihi :-D Alhamdulillah team SixtyThree berpuas hati dengan hasil kerja hubby... Dan insyaAllah akan berterusan kerjasama antara mereka ;-) So balik rumah hubby terus mandi tak sempat rest pun, transfer gambar dari memori kad semua, beauty gosokkan baju dia dan dah siap semua dia terus pergi Shah Alam untuk shoot wedding pulak... Sian dia... Dan masa tu la beauty diserang ulser yang sangat teruk... Jenuh beauty taruk ubat, makan ubat dan akhirnya beauty tido untuk melupakan kesakitan... Malam tu hubby balik dari shoot dia ajak beauty jumpa client dia nak hantar gambar last-last dia pi sorang-sorang sebab beauty memang tak boleh nak bukak mata dah nak tido jek sebab sakit sangat masa tu :'( Dia balik kul bape beauty tak sedar, beauty sedar masa dia shayang pipi beauty jek... Pastu beauty tido balik...:-p

Antara design baju yang ada... Pict kredit FB sixtythreedesign... Lupa nak amik from hubby semalam.. hihihi :-)

Oke sambung sikit hari Ahad punya cerita... Hari Ahad hubby ajak dating... Kami jalan-jalan cuci mata jek... Beauty pun sakit mulut tak baik lagi makanya moody sikit... Jenuh hubby pujuk ajak sambung jalan-jalan lagi dari Amcorp ke One Utama... Huhhuuhu... So ikut je la, sian dia pujuk kita kan :-)

 Muka orang sakit mulut :p
 tapi nafsu makan tetap ada sebab hubby pandai bawak tempat feveret Nasi Kandar Zainul PJ... Sakit pun abaikan jek :-p
 Penat jalan kat One U hubby banje esblended coklet feveret ;-)
Yeah that day kami pakai baju #63... Beauty pakai hitam, hubby merah tapi sama design... Tu sebab tudung beauty pakai merah sebab nak sama ngan baju hubby :-p

Petang jugak balik rumah tu pun ingat nak singgah Pyramid lak tapi masing-masing dah flat... Hik hik hik... Malam tadi ajar hubby masak spagethi... Dia dah berjaya even pedassssssssssss gilesssss pastu dia suh beauty alter balik sos tu... Hahahahhaaa... Its oke suami ku sayang... Baru 1st time masak kan... Next time mesti jadi lebih baik ;-)

Tu saja aktiviti hujung minggu beauty.... Today dah relek tak banyak kerja sebab student cuti kan... Kerja pun tak de yang tertangguh.... Jumpa lagi nanti tataaaa ;-)

4 comments:

cha said...

confirm berlengas panas kan huhu. kalau i ntah camnela mesti nak nangis rasa huhu gigih u. tp u dgn husband u dua2 minat motor kan mesti tak kisah sgt.

nasi kandar tu mmg sedap eh u. i sesekali kdg nak gak mkn mamak ni. nnti nk tryla

misz beauty said...

cha - berlengas tak de lah sangat u sebab kami duk bawah kemah shoot tu.. plus angin sepoi2 layan gak.. hihihiiii... aah kalau da minat u apa pun boleh... macam u la, minat gigs kan... i skang crowd ramai2 konsert2 dah kureng... yg ni gagah lg.. hihihi ;-)

ni bukan mamak india u.. ni mamu penang... hihihii... pi lah cuba, memang best u... ;-)

Anonymous said...

OH MY GOD!!!ADA MUKA SAYA LAAAA!!!
NAK SHARE GAMBO BLEY!!
NI HANI LAA..KAK INTAN..

APA KHABAR?? JOM NANTI LEPAK2!!

misz beauty said...

haiiii kak hani!!!!

jom la jom la kita lepak sama... bile tah nak jumpa lagi ;-)