Saturday, April 06, 2013

Miszbeauty On Keek!!

Heyy hooooo!!!!! Beauty dah register about a week and plus gitu tapi tak tau nak upload video apa kan... Maklumlah ikut peredaran sosial la konon... Semua nak register kan... Instag pun belum habis main... Hahahahahaa.... So beauty skang tengah upload satu video testing masa kat PD ari tu... Petikan dari video you tube yang beauty buat version non edited... Hehehehe :-) SO you guyz, boleh follow beauty kat sana... http://www.keek.com/miszbeauty oke... Instagram skang ni beauty stop for a while sebab belum dapat iphone baru... Opssss!!! Hehehehee... Nanti dah ada bulan jatuh keriba ada orang kasi iphone baru baru beauty active balik... Muahahahhaaha :-p


Pasni apa pulak agaknya apps baru eh?? Huk huk huk :-p

4 comments:

cha said...

kalau kita ada anak mesti penuh video anak kan huhu sobs

misz beauty said...

Cha - Aah u.. InsyaAllah... Kita usaha dan berdoa oke... Rezeki kita ada tu ;-)

Dzil Khadeeja said...

ehem ehemmm, nak beli ip5 ke..hehe...cepat2 beli, berbaloi baloiiiii...weeee....

misz beauty said...

Dzil Khadeeja - sis jangan meracuni minda saya tolonggggggggg!!! hihihihi :-p