Wednesday, April 24, 2013

Melepas Gian...

Dari Ahad lepas dah plan sebenarnya nak makan meatballs.... Tapi tertangguh sebab kawan last min cancel date... Suami pulak busy shooting... Makanya semalam dah tak boleh bendung lagi keinginan terus msg suami tanya boleh tak dinner nak makan meatballs and he said "Oke.. Boleh"... Huyehhhhhh!!! Pucuk dicita ulam mendatang... Semalam walaupun kepala berat kemain sakit rasa nak tumbuk orang digagahkan jugak drive ke damansara... Hari hujan, kesian kat suami naik motor... Tapi katanya tak yah hiraukan dia, terus je pergi Ikea dan kita jumpa kat sana... Baik lah isteri menurut arahan.... :-)


Order semua di atas dan yang menariknya semua clear... Tinggal tulang temulang jek... Padehal biasanya kami makan berdua benda yang sama chicken wing mesti tak dapat habiskan dan kene bawak balik... Tapi semalam amazing kami boleh habiskan... Kitorang yang kebulur atau betul-betul lepas gian tak tau mana satu betul... hik hik hik.... Dah sebulan lebih dinner kat rumah baru semalam dinner kat luar so oke lah kan... Suami kesian kat isteri... Huhuhu... Tapi jangan tak tau sampai rumah dia boleh tanya beauty boleh tak buatkan nasi goreng cili padi macam bekal beauty bawak pi kerja tu... Hah!!!! Ingatkan dia dah kenyang sebab perut dia dah ketat katanya... Rupanya dia lapar lagi... Tapi ampun lah awal-awal semalam memang beauty surrender kepala beauty tak boleh nak handle lagi dah... Dia berdenyut-dengut cam nak meletup... Tido pun awal semalam... Sudahnya suami goreng sendiri kot untuk kudapan dia.. Sorry suami... :') Hari ni kene masak lah, semalam dah skip kan... Ayam masak lemak cili api taruk kentang pun mabeles kan??? Wottt wotttt ;-)

Sampai sini dulu... Beauty chow chin chow... Ni baru habis event bersama KPDNKK nih.. Punya lah panas hari ni sampai kepala sakit balik... Menaip pun sambil menggelongsor dari kerusi... Jap lagi nak pi solat pastu sambung rest... Nasib kerja dah setle semua... Tataaaa ;-)

4 comments:

Jojoe said...

Joe kalo ngidam nk mkn apa konpem tamak order..tp xabiskn kena marah ngn cik abg..hahaha

misz beauty said...

Jojoe - hahahaa... beauty kalau dah tau tak boleh habiskan siap2 bawak bekal tuk tapau... ataupun order pastu terus bawak balik rumah sebab boleh makan ulang2... hihihi ;-)

cha said...

walaupun i hampir tiap minggu makan meatballs tapi tiap kali tgk gambar mesti terliur gak haha buruk perangai

misz beauty said...

cha - dia macam berantu kan.. hik hik hik