Friday, April 26, 2013

Iron Man 3 : Review

Salam sayang semua... Alhamdulillah hari ni dah Jumaat.... Beauty pagi tadi ada kursus a.k.a ceramah... Petang ni tak busy sangat so boleh update review Iron Man sikit yang beauty tengok tengah malam tadi... :-) Mula-mula tengok gambar dulu... Hahahha :-p

Sekeping je pun sebab dah nak masuk... Pict ngan hubby pun tak sempat amik... Dah lah TGV One U tak de scanner nak scan bar kat phone so kene gak pi redeem tiket... IOI Puchong lagi canggih... :-p


Malam tadi beauty pi tengok wayang berempat dengan our best buddies... Sape lagi kalau bukan Nurul Adhwa & Ray... Sempat lepak kat Uptown Damansara jap pekena chicken chop spagethi dulu huhuu... :-) So tepat jam 11.45pm malam tadi Iron Man ditayangkan... Mula-mula starting memang agak slow sikit cerita ni... Kalau u ols ada tengok Ip Man final fight ah lebih kurang gitu lah starting dia duk cerita sejarah... Dalam hati duk berharap sangat jangan lah menghampakan sampai habis cerita... Dan hey yoooo!!!! Bila dah suku part cerita memang besttttttttttttttttttttttt!!!! Naik naik dan naik dia punya feeling uiiiii.... Si Nurul tengok cerita tu terkejut-terkejut... Bila dia terkejut dengan beauty sekali terkejut... Bukan apa, sebab dia terkejut sampai goyang kerusi... Hahahahaha.... Part beauty sedih yang rumah dia runtuh berkecai masuk laut tu... huuuiiii.... Dan masa dia dapat selamatkan semua yang jatuh dari kapal terbang.... Berdebar-debar habis sebab duk bayang diri sendiri jatuh dari flight gitu...Ya ampun Hik hik hik... And klimak cite ni masa pak nenek datuk cucu menantu jiran (bak kata kawan beauty hahahahahaa) Iron Man datang serentak beramai-ramai... Masa tu memang mabeles habis.... Geram betul dengan si bunguks sainstis jahat tu hape tah nama dia tak mo ingat sebab benci... huhuhuhu :-D Tony macam biasa dengan perangai degil degil manja dan lucu tu nak-nak bila ngan gf dia & budak kecik sorang tu... Hik hik hik.... So far beauty kasi 8 from 10 la sebab starting dia tu spoil sikit... hihihihi... Tapi tetap tak menghampakan kalau beli tiket wayang mahal sikit.... Dia jadi bengang if beli tiket wayang mahal pastu cite buat kita tido ha tu yang hangin tu... hihihi... ;-)

So u ols yang belum pergi tengok... Pi lah tengok as ur date... Hew hew hew... Pasni kami menanti Fast And Furious 6... Unsabarudin!!! So far dari 1 sampai 5 tak pernah kecewa ngan FNF.... :-)

Oke guyz, tu je kot ringkasan dari beauty.... Malam ni dating mana pulak?? Belum tau lagi sebab ngantuk belum hilang... Yelah sampai rumah 2.30am pukul 3am baru tido kan... Huhuhu :-p Oke guyz, tataaaa ;-)



4 comments:

cha said...

i pun nak tengok tp sume byk dh fully booked je huu

misz beauty said...

cha - i booking awal gila u.. ari khamis kuar ari isnin i dah siap booked... hehehe

cha said...

dah tgk. besttttt

misz beauty said...

best kan... husband i tunggu dvd kuar buat collection... hihihi ;-)