Monday, March 25, 2013

Kenduri Kendara

Assalam sayangs beauty semua... Mulakan hari bekerja hari ni dengan senyuman sebab gaji dah masuk kan... Hik hik hik... Alahai masuk tak masuk sama je, tolak bil sana tolak bil sini, bayar sana bayar sini baki dia lepas lah beli seketul dua Garret Popcorn.. Eh!! Hehehehee... :-D

Last week adalah hari beauty attend kenduri kendara... Minggu2 yang lain dah busy kerja kan last week lah we both laki bini dapat luangkan masa... Tu pun kami awal-awal dah make sure tak de program lain selain attend kenduri kawen kawan kami dan kenduri anak bos... :-)

Sabtu beauty & suami duk mengemas rumah jek... Cuci kain, sidai kain, lipat kain, kemas hall, kemas dapur, kemas bilik... Maklumlah tetamu nak datang so kemas lebih sikit... Hahahahaaa :-p Kawan kitorang dari JB nak tumpang tidur kat rumah sebab nak attend kenduri hari Ahad sesama kan... So petang pulak sementara kawan belum sampai KL kami luangkan sikit masa ke Bangi tuk attend kenduri kesyukuran anak bos bertunang... Oh makanan semua yummeh especially laksa yang pekat likat dan umph!!! Lepas gian nak makan laksa... Hihihii.... Tu pun masa kami nak kuar rumah tiba-tiba hujan selebat-lebatnya siap guruh kilat berlari-lari lah kami masuk ke kereta even guna payung sebab angin kuat sangat sampai nak terbang payung... Tu la gatal tak park kat park sendiri tak kene hujan pi park illegal kat atas... Hahahaha :-p Tapi sampai area Puchong je tak hujan... Amazing!! :-) Kat rumah bos tak amik pict banyak pun sebab kusyuk makan.. So pict bawah ni je sempat snap! Hahahah :-p

 Laksa yummeh!!!! ;-)

 Macam-macam kuih ada..... :-)
Ha tu belum masuk lauk kambing golek, gulai kamben, nasi briyani, cendol dan lain-lain lagi.... Tak termasuk dalam mulut rasanya... Meriah sungguh kenduri bos dengan makanan... Suami pun makan sampai ketat perut katanya... Hahahhahaa :-p

Dan seterusnya hari Ahad adalah hari bersama rakan-rakan... Kami semua menuju ke Nilai Impian untuk wedding Krug & Ain... Last time kami berkumpul ramai-ramai macam tu masa kenduri Atok Sg. Buloh hari tu 10 bulan yang lepas... Ha jangan tak tau skang ni kami kalau nak kumpul ramai gini time kenduri kendara je lah... Next berkumpul rasanya wedding si Bob pulak insyaAllah :-) So semalam kat kenduri Krug & Ain memang meriah... Gelak tawa bergema dari mulut kitorang je.. Dengan perangai masing-masing yang still lagi hampeh suka menyengalkan diri... Hik hik hik :-D Jom layan pict pulak ;-)


Tengok si Jepon baju oren tu.. Orang dah ready dia buat onar ;-p

 Oke smileeeeeee.... ;-)

Aaron Iskandar with his papa... :-D

Aaron with mummy beauty... Anak kesayangan SRF ni... ;-) 

 Ali & Lis family :-)

 Yuyun & Lan :-)

 Fizzy Ilham & Beauty :-p

 Dani & Wife

Pejo & Wife, Khai & ?????? hahahahhahaahaha :-p

 Sesi membandingkan kebesaran masing-masing bila dah jadi laki orang... Hahahhahaa

 Dulu baju petak2 tu kurus dari yang baju turqoise.. Now dah sama besar... Hahahahah :-p

 Jejaka SRF... Kekekekkee :-p

 Again...

 And again... Yeah tu semua para pujaan hati wanita SRF :-p

 Gilo-gilo!!!

 Kami amik gambor tak pernah statik... Hahahhahaa

Petang ahad tu kat Nilai hujan selebat-lebatnya macam tak nak bagi kami balik.... Tapi kami redah gak sebab Lan & Yuyun before balik JB nak spi One U carik popcorn garret dap dap :-) So kami laki bini pun bawak lah diorang pi jalans jalans... Beauty cakap ngan Yuyun & Lan, next time datang pleaseeeee amik cuti lama sikit so kami boleh bawak jalan-jalan sampai lebam.... Hik hik hik... Overall we really enjoy our last weekend... Seronok jumpa semua kawan-kawan yang dari bujang gilo sampai dah kawen pun perangai samo.... Hahahhaha :-p We love you guyz ;-)

So thats all beauty punya story mory... Minggu ni hari bersama family pulak... So wait for next story mory yeahhh... Muaaaaxxxxxx ;-)

6 comments:

ELeEa said...

sama la kita....wuwuwuw...xsihat pun jadik pngapit pengantin u...awww...hehehe

misz beauty said...

ELeEa - amboi siap jadi pengapit... hihihiii :-D

cha said...

laksa tu nampak pekat giler u. i weekend takde kat nilai kalau tak boleh jumpa huhu

misz beauty said...

cha - pekat gile laksa tu u i hirup hingga ke titisan akhir.. hik hik hik... ha tu la tu, i dah pikir dah kat u tapi duk ingat u confirm kat studio kan.. hihihiii ;-)

Dzil Khadeeja said...

ehem ehemmm, lama dah tak kacau budak comeiii nie.. =')

misz beauty said...

Dzil Khadeeja - weewiiitttt... rindu kite kan kan?? hihiiii ;-)