Monday, February 25, 2013

Sambutan Hari Lahir Yang Menyentuh Hati...

Assalamualaikum... Lama rasanya beauty tak masuk sini... Dengan kekangan masa memang sampai beauty tak de mood nak hapdet blog... huk huk huk... tapi bila semalam incik somi dah tanya "cuk, nape cuk tak hapdet blog... boring la" ah maknanya memang dah lama la tu beauty tak hapdet... hik hik hik

Alhamdulillah Jumaat lepas 22.02.2013 beauty telah masuk selangkah lagi usia... Syukur ke hadrat Illahi beauty masih diberi kesempatan untuk menghirup udara di alam yang penuh dengan cabaran ni... Tiada apa yang beauty hajatkan untuk diri beauty selainkan untuk menjadi yang lebih baik dari sekarang... :-)

Celebration tahun ni sederhana jek memandangkan incik somi mintak untuk tangguhkan celebration this week... Adessss... Birthday celebration pun boleh mintak tangguh2 kan?? Dah macam mintak tangguh belajar pulak... Keh keh keh... Beauty oke je cuma upset jugak la kangara-gara incik somi tak dapat cuti last Friday sebab bos dia tak masuk opis nak approve kan cuti makanya memang laju la air mata menyimbah bumi kan... Hahahahhahaaa... Tak kisah la cengeng ke hape beauty kalau bab bab ni memang sensetip!! :-p Seharian majuk sampai bengkak bengkak bijik mata ujung-ujung malam tu keluar jugak kejap pi makan ngan somi sebab dia kene hantar beauty balik rumah mummy... Kalau tak sebab nak balik umah mummy memang beauty kurungkan diri dalam bilik je la jawabnya tak nak cakap ngan dia... Ye bukan senang beauty nak majuk sekali dah majuk gitu la jadinya... Hik hik hik :-p


 Ye makan ni berdua sampai ketat perut... Beauty stop awal makan sebab tak boleh masuk sudahnya somi yang kene habiskan semua... Pastu dia salahkan beauty sebab dia pun da gemuk!! Hahahahahaa...


Pas da siap makan beauty & somi pun gerak la balik rumah mummy sampai-sampai je tengok rumah mummy dah gelap... Haaaa membebel-bebel la beauty somi makan lambat sangat sampai mummy semua da nak tido... Haish!!!! Ketuk-ketuk pintu sekali bukak pintu mummy, lil sis & lil misya nyanyi lagu besday siap muzik background lagu besday gak kat dvd player dan ada kek atas meja!!!! Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa terus nangis dan dan tu jugak peluk lil sis & mummy.... Berjurai-jurai lagi sekali air mata.... Huk huk huk... :') Memang unexpected sangat!! Rumah dengan belon dan ada tampal Happy Birthday Along kat dinding... Tu semua memang tak lain tak bukan keje si lil sis lah tu entah bila dia siapkan semua kan... :-D

Mata bengkak + muka eksaited dapat kek!!! Hahahahah ;-p


Thank you sangat buat semua kesayangan Kak Long... Kak Long sayang sangat-sangat kat semua dunia akhirat... Tak de siapa boleh ganti semua nyawa kesayangan Kak Long ni... :')

 Sesi suap menyuap... Hik hik hik ;-)

Ha tengok ni.... Adik kesayangan saya memang best!!!!! I feel like 17th gara-gara semua ni oke :-p

Terima kasih buat semua yang telah mengucapkan selamat dan mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan beauty... Tak de apa yang beauty dapat balas doa kalian hanya dengan mendoakan kalian jugak... Terima kasih buat somi yang masih lagi gigih memujuk isteri sampai hari ni sebab dia lambat nak sambut besday beauty... Hak hak hak... :-p Terima kasih buat family beauty yang tak pernah sekalipun lupa hari istimewa setiap ahli family kami... Beauty sayang sangat-sangat kat semua... Muahhhh muahhhhhh :-*

1 comment:

cha said...

kalau i pun majuk u sebab bg i celebrate benda2 cmni mmg penting walaupun simple je kan huhu. salahkan bos suami u :p

alololo tu okla at least adala suprised gak tu. dah tak pyh nangis dh. dh smpai nk tertutup mata u tu bengkak muahah :p