Thursday, February 07, 2013

Fizzy Ilham Photography - Latest

Assalam. Lama beauty tak update work from Fizzy Ilham kan. Sorry lah sebab beauty tak dapat nak update blog http://fizzyilham.blogspot.com gara-gara quota gambar dah penuh tak boleh nak update. Penuh sebab sebelum ni beauty pi update gambar yang size asal. Tu yang cepat penuh adesssss. So sini je lah beauty akan update after this macam selalu... Dan kalau nak tengok lain2 boleh search fb Fizzy Ilham oke. ;-) So bawah di adalah job fizzy ilham yang the latest 1 last week shoot kat Kuala Terengganu... Letak 3 keping dulu sebab yang lain belum siap! Hik hik hik ;-)




So if anyone yang berminat dengan hasil kerja Fizzy Ilham dan berhasrat nak tempah untuk merakam kenangan majlis-majlis anda boleh emailkan kepada fizzyilham@gmail.com. atau kepada saya azniza.azhar@gmail.com... ;-) Jumpa lagi :-)

No comments: