Wednesday, January 02, 2013

Khas Buat Pasangan Gila & Psyko!

Oke entry ni serius memang entry marah dan bengang... Simpan ayat-ayat ni dari semalam sebab tak kuasa time berholiday nak pikir hal BODOH untuk orang-orang gila... I dunno why la ada manusia yang tak suka tengok hidup orang lain senang... You know what?? Early morning on 1st day 2013 dapat call yang TIBA-TIBA dari sorang mamat ni yang mintak i edit entry i zaman berkurun datok onyang bagai.. Katanya tuk jaga hati mak pak tok nenek pempuan simpanan dia tu... Eh!! Pempuan simpanan ke?? Eh bini ke??? Aku tak nampak pulak bila kau kawen... Dan tak de kerja aku nak sibuk busy body hal ko dah kawen ke belum or bersekedudukan... Tu dosa kau, kau tanggung sendiri.... Ko nak benam muka kau dalam longkang pun aku tak kisah tak de keje aku nak sibuk... Bukan aku dapat duit pun jaga tepi kain ko... Dah lah hidup tak habis-habis menyusahkan orang dan fitnah orang.... Ko tau tak FITNAH TU DOSA DIA LAGI BESAR DARI MEMBUNUH???? HELLOOOOO!!!! Ko siapa nak suruh-suruh aku edit blog aku semata-mata kerana pempuan gila ko tu?? Dia pergi menggeletis pejadah godek blog aku ni??? Ada aku suruh ko datang sini baca blog aku siap cari entry zaman tok kaduk??? Aku tau ko dapat fon number aku dari mana... Sebab ko akan add semua orang yang ada dalam friendlist aku, suami aku, akak angkat aku, kawan-kawan aku dan sekutu kami... PSYKO ke GILA???? Hey perempuan!!! (nasib baik aku nak panggil ko pempuan dari aku panggil betina macam binatang atau aku bagi nama ko hanjing jalanan!!!) Pergi cari life sendiri la ye mak enon... Jangan kacau hidup orang lagi... Dan jangan nak perasan kau tu cantik sangat... Kalau muka kau perasan sangat cantik pun hati tu nauzubillah hitam busuk bau bangkai tak guna... Orang lain semua dah move on yang ko duduk terpeleot dalam dunia psyko ko tu buat apa??? Bahagia ke kucar kacir kan hidup orang??? Oh by the way, kawan-kawan lelaki aku semua kata muka ko muka perempuan murahan... Best tak orang panggil ko macam tu??? Sebab ko pun suka-suka hati nak panggil orang lain macam tu kan??? So ambik kau setepek kat muka kau yang hodoh tu!!!! Mentang-mentang la my sis duduk diam tak de nak melawan ko suka hati nak pijak-pijak dia kan??? Pastu tak cukup kau buat macam-macam kat dia kau kacau pulak seluruh keluarga dia termasuk kawan-kawan kitorang dan itu pun TERMASUK AKU.... SAH la kau ni perempuan psyko yang gila lagi bangang... Yang si mamat ni pulak dayus dungu bodoh lagi bangang!!!! Ikut telunjuk tapak kaki orang yang bagi kau makan nasi kangkang... Hak tuiiii amik ludah ni kat muka kau.... Kau memang silap lah kacau hidup aku kan...

Sekali lagi aku bagi amaran... Jangan ganggu life kami, keluarga kami kawan-kawan kami!!!! Negara ni ada undang-undang... Kau buat fitnah macam-macam aku terus report polis... And for sure bagi pihak my sis sekali aku tolong reportkan.... Kalau ko tak nak nama ko disiarkan secara langsung kat sini siap gambar setepek secara langsung u better get ur damn life!!! Dan ini blog aku tak de kene mengena ngan hidup ko!!!! Jahanam punya orang.....

Baik kau pergi ambil wuduk buat solat taubat atas apa yang kau buat pada orang... Sebab ko jangan tak tau ye, doa orang yang teraniaya itu akan dimakbulkan.... Dan Allah bayar cash je sekarang kat dunia ni... Tengok je sekarang sudah... Orang lain move on hidup bahagia ko sibuk2 sengsara sebab kan perangai lahanat ko tu...

Yes this is MY BLOG!!!! I CAN SAY AND WRITE WHAT I WANT!!!!!! U!!!! GET OUT FROM HERE BITCH!!!!!

4 comments:

cha said...

marah betul ni u huhu takut plak i. sabar ye dh ni blog u kenapa la org tu nak suruh u edit plak. adoi

misz beauty said...

Cha - u tak tengok muka i masa dpt call tu merah padam cane.. kalo depan2 memang makan lempang dah dia.. hahahahaa... tu la pasal... dia ingat bapak dia punya blog ni kot... hahaha

Serius u, i belum pernah rasa marah kat org cam ni. Especially yg xde kene mengena ngan hidup i.. punya la dia berusaha nak kucar kacirkan hidup org..

ELeEa said...

erkkk...beauty..siyes sgt ni...dah2...gi amik wudhuk ea dear...tenangkan hati...In Shaa Allah yg menganiaya tu akn dpt blsn...Allah lg Maha Berkuasa

misz beauty said...

Mula2 boleh sabar dear. Lama betul i simpan pastu makin menjadi lak diorg tu. kami ni duk diam diam lagi dia buat hal.

InsyaAllah boleh kawal diri lagi ni.. Dah luah kat sini lega.. Heheheh ;-)