Thursday, January 31, 2013

Dip N Dip... Love Suprise!!

Malam tadi... Beauty dah siap-siap masak kat rumah for dinner... Tetibe dapat whatsapp from hubby nak ajak dinner ayam penyet our feveret kat Danau Kota... Oleh kerana beauty dah masak makanya makan kat rumah je la... Dah saving duit plus sedap!! Oke sorry puji diri sendiri.. Bahahahahhahaa :-p Pas siap makan beauty memang ada deliver Durian Crepe malam tadi... Area sunway & pantai dalam... Ke pantai dalam tu sebab suppose hubby kata nak pi jumpa kawan dia stay kat hotel depan IJN, ujung-ujung tak jadi dan hubby pun dah janji ngan customer nak deliver kat pantai dalam so pergi je la.... Kalau tak memang area delivery sunway, subang @ damansara je.. :-) Dah siap hantar crepe kami pun gerak la dan beauty peliks apesal hubby pusing ikut jalan lain... Padehal nak balik rumah ikut jalan lurus je sekali dia buat u turn... Oke la beauty assume dia nak ajak pi lepak minum la tu... Layan roti nan ke... Ye kami ni berdua pun jadi melepak.. Ada kami kisah.. Hahahaha :-p Perjalanan diteruskan dan seterusnya menuju ke bangsar.. Oke nak lepak kat pelita kot... Pastu dia masuk lorong pulak... Hah sudah nak pergi mana ni... Cakap dalam hati je la sebab motor asing-asing kan... Sampai la kami park dekat bank beauty pusing kiri pusing kanan nampak Dip N Dip!!!! Huyeeeeeehhhhhhhh!!!!! Muka kontrol cun lagi padehal hati dah yuya yuya... Wahahahaha :-p Park motor jalan masuk restoran dan hubby dah siap duduk... Beauty pandang muke dia terus senyum ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sampai telinga... Ekekekekkee :-p Punya hubby yang REALLY UNEXPECTED memang BESTTTTT even kadang kala sakit hati.... Sakit hati sebab beauty ni perasaan nak tau tu over sikit... Muahahahhaaa :-p

Malam tadi ride asing-asing... Ye lah kan, dah tujuan asal nak jumpa member hubby yang tak de transport takkan nak naik sebijik motor je... :-)

TQ to My Unexpected Mr. Hubby for this suprise even besday Wifey lambat lagi... Ayang ami angat angat :-p

 YES! Absolutely the taste make me :-) Hik hik hik... Ni beauty punya Waffle Stick :-)
(pict tak de edit dari iphone cabuk...;-p) 

 Nih ami aye munye... Brownies.... Dap N Dap!!! :-)
(pict tak de edit dari iphone cabuk...;-p) 

 Kan da kate senyummmmmm aje :-p

Tak kisah orang nak kata ape... Snap N Snap jek :-p

TQ b for the lovely nite... Appreciated it so much!! Muahhhhh ;-)

But seriously beauty bukan pemakan coklat yang tegar... So nasib amik portion yang kecik... Mula-mula tamak gak, nak waffle yang besar la nak tripple ape tu tah, nak pancake... Hah sudahnya makan waffle stick tu pun penat nak habiskan... Makan dengan cover cover lak tu supaya gigi tak sakit... Yeeeee saya punya gigi sensetip yang tension nak mengadapnya!! Huiiii :-/ Macam mana la ada orang yang beauty tengok order makanan coklat tu banyak-banyak and boleh habiskan ye... Memang salute la boleh makan gitu... Beauty suka coklat tapi tak boleh amik kuantiti yang banyak... Kompom muak!! huhuhuu :-D Tu pun semalam beauty culik eskem vanilla kat brownies hubby nak bagi hilang rasa muak... Hahahhaa ;-p

Anyway, beauty suka suprise malam tadi... TQ sangat kat ami aye... :-p Next time boleh pi lagi cuba yang lain pulak but kene make sure perut tengah kosong supaya tak cepat rasa muak... Hihihiii... U guyz yang belum pernah cube pi la cube... Memang Dap N Dap! Hik hik hik... Restoran dia kat jalan telawi bangsar... Sama lorong ngan RHB tak silap beauty & House Of Doll butik Fazura tu ;-)

2 comments:

cha said...

i suka coklat tp tak suka yg mcm campur dgn pancake la apala sebab muak kan. tp memang dh lama nak try ni. cuma tak berkesempatan nak pg haha. will try it later

misz beauty said...

u should try it dear. coklat dia sedap. cuma i x boleh makan banyak sebab sakit gigi. hahahha ;-p