Thursday, December 06, 2012

Lagenda Budak Setan 2

Assalam u ols... Dah pergi tengok LBS2? Beauty dah tengok... Semalam movie date ngan hubby... Sebab kelmarin masa beli barang dapur tetibe hubby kata " Cuk tengok wayang jom esok".. Beauty ingat dia nak nengok Fajar Menyinsing rupanya nak nengok LBS2... Hihihi so apa lagi isteri memang tugas dia bab booking membooking ni... So semalam click sana click sini done beli tiket... Ingat semalam nak balik masak makan kat rumah dulu pastu hubby kata dia macam tak nak makan malam semalam sebab dah kenyang... Beauty pelik gak dia tak nak makan macam tak caye jek... Haaaa sudahnya bila dia sampai rumah duk tanya pulak nasi bagai memang saja cari pasal la kan... Nasib ada stok sambal ikan bilis garing so masak nasi je la... Dah tau dah, so next time jangan gatal kata tak nak makan oke sebab mulut awak tu bukan tau puasa kalau bukan bulan puasa... asik nak mengunyah jek... Huiiiii :-p

Pukul 8pm baru gerak pergi wayang park kete pastu pusing-pusing dalam IoI jap then beli ayam shihlin, hubby bawak kepok siap-siap dah then beli air tunggu masuk wayang sambil relax kat kerusi gintel... Tu memang acara wajib... Hahahahaa :-p

Tak yah beratur-beratur... Print ni sampai time scan je bar terus masuk... Hihihii... Eh bila GSC nak masukkan CIMB clicks dalam payment guna apps iphone ni?? Maybank, Paypall ngan RHB je ada ni... ish...

Ni kerja hubby... dia suh beauty buat-buat bisik kat tinge kartun tu... hihihi :-p

Ayam dah dapat, mineral water wajib sebab airgas tak baik tuk kesihatan ;-)

Masuk2 amik pict sebelum orang ramai... hik hik hik ;-p

So far bagi pandangan beauty LBS2 best... Romantik tak dibuat-buat, emo menjadi, sedih pun terasa ke dalam kalbu... Cuma belum sampai menitik air mata la sebab beauty kalo cite cinta ni nak menitik air mata payah... Tapi kalau bagi cerita hal kekeluargaan memang senang la nak touching tersedu sedan... Hahahahaa... Tak macam lil sis beauty yang pi Istanbul Aku Datang tu pun boleh teriak... Pelik beauty, padehal cite tu lucu jek... Hahahhaaaa... Maya Karin cantik, Farid Kamil hensem... Best Farid dapat hug Maya ketat-ketat, memang loving habis slot yang diorang pergi oversea tu... Hik hik hik... Part yang paling rasa nak bagi terajang bila Bron tu duk meroyan... Lucu pun ada sebab si Bron GAY! Hahahahahhahaaaa. Siapa belum tonton gi la tengok, siapa lagi nak sokong movie tempatan kan... :-) Dan ending diorang keluarkan trailer tuk LBS3, macam power gila jek... Wajib tengok nanti... Hihihihi... Malam ni?? Tengok movie kat rumah sudey.... Mau beli durian lagi layan ngan hubby.... Semalam beli durian cun habis isi dia so hari ni nak repeat... Mampus pening makan durian banyak-banyak... Hahahahha ;-p Oke sayangsss... Chowwww ;-)

4 comments:

cha said...

knp u tak scan je iphone u. kitorg selalu scan je iphone senang tak pyh print.

i tak suka sgt tgk cite melayu. klau ajak husband i pn dia xnk tgk. tgk dulu pn cite afdlin dgn mamat khalid je. huhu. ni pn i ajak dia tgk cite istanbul dia ckp beli kt astro first je dh hahaha my husband gitulah :p

misz beauty said...

cha - tak boleh beli guna apps iphone ni sebab i xdak maybank @ rhb. kalau ada senang. maybank2u i dah tak active malas nak pi active kan balik. hihihi

cite melayu kami tengok tapi tengok jugak sape pelakon. muahahahaa :-D

ELeEa said...

risau nak tgk...takut lari sgt dr jln cerita novel...huhuhuhu

misz beauty said...

i tak pasti lak dlm novel acaner u sebab LBS ni tak baca abis sampai tiga2 novel pun.. just baca 1 je.. hihii... ayway tak rugi tgk serius ;-)