Sunday, December 16, 2012

Happy Birthday Daddy

Assalamualaikum sayangs semua.. Aaaa beauty rindu mau update story mory dan rindu kat u ols gak! but what to do lately office busyyyyy sangat.. Sebab hujung-hujung tahun ni dengan projek mega student la.. Kami punya office dah la tak ramai staf so bila separuh dah kene handle seminar ke yang separuh lagi kene handle students la.. Tu pun separuh tu jangan ingat ramai, just 2 3 kerat je orang nye.. Huhu..

Oke back to the topic.. Yesterday daddy's birthday.. Masa tengah siapkan order Durian Crepe tuk customer mummy kata nak celebrate birthday daddy kat somewhere.. So beauty bagi la cadangan area kl ni je.. Sekali malam tadi hamik kau jauh gila pi celebrate je sampai Pulau Carey... Haaaa u ols tau pulau tu kat mana?? Beauty pun 1st time dengar semalam tau.. Hik hik hik :-p pulau tu terletak dekat ngan Telok Panglima Garang.. Kalau tak tau gak kat ne TPG tu sila google.. Hahahaha.. So malam tadi mummy daddy pickup beauty & hubby terus la kami 5 beranak pergi dinner.. Tapi dah sampai sana jadi late dinner.. Eh! Hahahaha :-p Makan seafood sememangnya best.. Malam tadi order Udang Cili (dia letak taucu sekali so jadi mabeles tak hengat kan), ikan jenahak stim asam boi, sotong goreng tepung, sayur kailan dan telur dadar.. Di serve pulak dengan chinese tea.. Fuhhh terangkat :-) sebab kami sampai sana pun da dekat kul 10pm makanya kami la customer paling last sekali habis makan dan restoran da kemas-kemas nak tutup.. Nasib tak kene halau.. Hahahaha :-p

Seronok sangat bila dapat berkumpul sefamily cam gitu kan.. Tak sabar nak tunggu short holiday yang beauty dah plan tuk family... As owest la kan, beauty yang suka plan plan ni.. Hik hik hik... :-p so maybe pasni update blog ni after holiday tu la.. Hahahaha... Mengalahkan PM lak busy beauty ni kan! Pfffttt :-p



ni durian crepe yg dah deliver semalam.. Ada lagi 1 plastik penuh tunggu deliver hari ni pulak.. Alhamdulillah ;-)




h.a.p.p.y f.a.m.i.l.y




seafood! Yummeh!


Selamat ulang tahun kelahiran buat daddy tersayang. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa dilindungi oleh Allah. Terima kasih kerana menjadi sebahagian dari hidup kami dan menerima kami seadanya. We love you dad! :-)

Sekian tuk kali ni. Sehingga berjumpa lagi. Eceh! Da macam rancangan tiwi lak :-p oke u ols! Daaaaaa ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

cha said...

i dulu pnh kene tipu dgn kazaa ckp nk bercuti kt pulau ketam dgn pulau carey. i mati2 la ingat pulau betul bestla apala sekali kaw kaw dia gelakkan i jahattt. situ ramai chinese kan.kt klang je

happy birthday to your dad :)

durian crepe tu lately i teringin sgt nk mkn durian hehe tak tau kenapa

misz beauty said...

cha - aah both pulau tu memang tempat chinese... seafood pun banyak chinese tapi majoriti free pork... tapi pulau ketam bahaya sikit u kene tanya betul2 kat kedai tu... hahahaha :-D

haaaa teringin sebab dah terlalu disogok ngan gambar2 crepe ni kot yang... kekeke ;-)

anyway tq for ur wish ;-)