Thursday, October 25, 2012

Happy Birthday Mummy!

Assalamualaikum guyz. Jumpa balik kat sini sebelum berhabuks blog ni kan. Hik hik hik. Beauty busy tak sempat nak update blog. Sampai rumah lak dah penat layan hubby & anak-anak bulus pastu taido. Blurghhh! InsyaAllah bulan 12 nanti semua kembali normal seperti biasa lepas habis semua event. :-)


Okay moh kita continue cite citun... Semalam adalah hari lahir bondaku yang terchenta... 24 Oktober 2012.. Yeahhh bila masuk bulan Oktober memang both kechentaan ku akan menyambut hari kelahirannya yakni mummy & lil sis... Tapi lil sis hujung bulan so jom kita cerita pasal mummy dulu... Semalam awal pagi mangun tido beauty dah call mummy tapi ya ampun pepagi dia dah busy memasak breakfast tuk daddy kan sudahnya tak bercakap la.. Oke agak frust kat situ... So sambung rutin pergi kerja dah sampai opis i manage to call her... Wishing her birthday tanya dia pi mana dia kata nak jumpa si mudak mulat musuk Adelia kat Serdang... Good tengah hari terus balik Serdang jumpa mummy sempat menyinggah beli dia tudung idaman as pre-birthday present... PRE okay... Sebab dah plan nak sambar benda lain masa holiday nanti tuk dia.. Opsss!! Holiday?? Jeng jeng jeng!!! Yang tu tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Bluwekkkk :-p Bila dia dapat tudung tu muka happy sesangat then tetibe she ask me "Along... Malam ni adik ajak mum kuar pergi dinner.. Dia ada bagi tau Along tak?" And me said : "tak de pon..." pastu me gelak-gelak... Then dia cakap "Eleh... Along nih ngade main-mainkan" then beauty sengih je la... Sebab memang awal-awal lagi dah calling calling lil sis pasal nak treat mummy for her birthday...=)

So malam tadi semua pergi Murni Discovery kat USJ sebab lil sis tak nak pergi jauh-jauh penat katanya... Kalau tak ada gak plan nak gi One Utama ke... Oke lah sebab mum pun memang suka pergi situ... Semua semua kumpul makan-makan borak-borak.. Semalam tak de cake pun tuk mum cian dia sebab beauty tak sempat nak singgah mana-mana tak pe tomorrow raya beauty will buy for her... =) So lets tengok-tengok pict yang ada beauty snap semalam.. pakai iphone jek sebab ye lah tak prepare pape pun memandangkan anak-anaknya semua busy... Sadis tau.. Cian mummy kite.. Nanti nak buat celebration again for her... Yang proper :-)


 Nih masa tengah hari jumpa mummy lepas rindu kat budak musuk ni sekali... Nak buat peace jari kekok lagik.. Hik hik hik... Geram!! :-D

Kak Long ride a lil mighty faster bike yesterday.. Adelia wanna ride it too... Cian dia muka sedih-sedih while beauty nak pi keje balik tak bawak dia... Sob sob sob :')


Nih sementara menanti kehadiran yg lain kat Murni kami pose dulu :-p

 Feveret ever.. Mango special.. Yummeh ;-)


 Birthday woman da sampai... And sekali ngan dak shomel ni siap bertudung... Mummy kidnap dia from Serdang bawak balik rumah mummy... hik hik hik ;-)

 Dia tengok semua orang pakai tudung then dia pun nak jugak.. Good girl Kak Long sayang Misya.. =)

 Adik adik saya yang shomel... ;-)

 Senyum simpul semua... :-p

 Ape la yang misya buat sampai mummy gelak sakan.. Kak wawa lak muka blur... :-p

Pfffttt!!! Nape tah pict gini :-p

Tu je update for mum's birthday celebration... Rasa sedih betul tak dapat nak buat proper semalam semua tergesa-gesa.. Sorry mummy... InsyaAllah nanti kita celebrate lagi ye ye ye after we all come back to Malaysia... =)

Buat mummy yang di kasihi dicintai dan disayangi... Selamat ulang tahun tahun Along ucapkan buat mummy... Semoga mummy sentiasa di bawah lindungan panji Allah swt, sentiasa dimurahkan rezeki dan happy dengan semua yang mummy ada... Amiin amiin amiin.. Along sayang mummy sangat-sangat!! Muahhhhhhhh :-*

2 comments:

cha said...

Happy bday to your mummy. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki amin :)

misz beauty said...

Tq my dear.. amin amin amin... =)