Thursday, October 04, 2012

Adat Melayu Menyunting Bunga...

Assalamualaikum guyz... Wewww ewww... Beauty dah janji mau upload piccas penyuntingan bunga di taman kan.. Lets cekidauttt!!!! Beauty edit biasa-biasa jek maleh nak buat over-over sebab masa tak de.. Hahahhaaaa..... ;-)






















Jangan tak tau.. Muka tuan rumah ngan parents tuan rumah tak de dalam senarai... Adehhh acaner photog boleh tertinggal  ni?? Pffftttt!!! Hahahahahaaa.. Anyway Alhamdulillah selamat satu part... Mudah-mudahan selamat semua hingga ke jinjang pelamin... Amin... Congrats my lil sis ;-)

2 comments:

cha said...

Oh ni yg u buat mkn2 sekali hr tu ke u? Adik u dirisik jeke bertunang sekali? Congrats to her :)

misz beauty said...

Aah dear... Pagi tu memang de buat kenduri tahlil so terus sekali.. We didnt expect yg pihak lelaki bawak serombongan macam bertunang..hik hik... Tapi merisik je bertunang insyaAllah date dua2 pak we mak we sedang berbincang.. Hehehehe...

Tq dear nnt i sampaikan ;-)