Monday, September 10, 2012

Hubby Birthday Gift

Alhamdulillah finally hubbys birthday gift arrived to Malaysia direct from US... He was sooo excited to have it... Sampai semalam keluar dengan spek mata ni sampai kalo boleh dalam shopping complex pun nak pakai... Hahahahaa... Birthday kali ni beauty order 2 hadiah... both come separately dan dua-dua hadiah ni dibelikan sebab dia sukaaaaaaaaaaa sangat dengan Valentino Rossi... So apa yang Rossi pakai semua dia nak beli... Kalo boxer Rossi tu dia tau jenama apa kompom dia nak beli yang sama gak... Hahahhaaaa.. So there you are Rossi Spy Mureno for you hubby... 


Hubby terchenta... Tq sebab sudi tunggu hadiah dari isteri yang tak seberapa ni.. Tq sebab bersabar menanti... Walaupun mulut suami asik kata "mana la hadiah suami... kesian kat suami..." hik hik hik... Jom kita tunggu hadiah lagi satu tu sampai yek... Nanti mesti hubby lompat bintang keliling rumah bila dapat yang tu pulak... hik hik hik ;-) Maaf lah isteri tak reti nak wat suprise macam suami sebab isteri tak romantik... Isteri buat yang terdaya dan termampu jek... Harap suami kekal sayang kat isteri macam selalu tau... isteri sayaaaanggggg suami ;-)

Now days beauty busy sikit tu yang berselang-selang update blog... Busy sebab students dah masuk, pastu now tengah sibuk deco rumah... Asik keluar ngan hubby pergi beli barang rumah sampai nak patah kaki... Then dengan job make up lagi... Pastu tolong kerja photog hubby lagi... Alhamdulillah ada la rezeki sikit-sikit... =) Jangan jemu lawat blog beauty oke... Jumpa lagi... Daaaaa ;-)




6 comments:

cha said...

berbaloi la penantian hubby u kn dpt benda yg dia nk sgt huhu

misz beauty said...

sangat la dia suka... tu x sabar tunggu brg lagi satu sampai pulak dear.. hihihiii

Jojoe said...

sayangnya dia kat cik abg..cute jerr... :-)

misz beauty said...

Jojoe - syg sgt la dear... dia je teman gaduh, teman nangis, teman manja, teman segalanya... ;-)

Jojoe said...

huhu..faham.. soulmate.. xsabar nk ada tempat berkongsi susah senang bersama..huhu

misz beauty said...

cepat2 la dear.. best tau tawen.. hehehee... jangan lupa jemput beauty oke... nak pegi jalan2 ke utara... hihihiii ;-)