Tuesday, September 11, 2012

Assalam sayang sayang semua. Ni entry beauty nak keep calm before continue job yang berlambaks ni... lagi pun tengah lunch kan...=)

Beauty nak cerita pasal kuning & ungu... Kawan-kawan semua tau kuning dan ungu sangat sinonim tuk beauty & hubby... Scooter pun sorang purple sorang kunen.... keh keh keh.... Hah kali nih we all tambah lagi kewujudan purple dan yellow dalam rumah kami yakni opis room hubby dah jadi kunen... Owhhh silau beauty nengok nasib beauty dah belikan langsir opis room dia color putih... huiii :-p pastu master bedroom beauty pilih purple... Tak sabar nak tunggu siap cantik betul purple tu... Actually hall kami pun purple gak tapi soft purple ngan purple plum.. lucky punya hubby yang sama taste... eceehh... perabot macam biasa la semua pun putih kecuali sofa... and utk opis room hubby barang campur, putih & hitam... tu pandai-pandai la deco sendiri kan ;-)

Alhamdulillah so far sikit-sikit rumah dah start memenuhi impian kami... tinggal yang major-major kene tunggu sikit dalam awal tahun depan sebab this year sudah pokaiiiii... hahhahahaa =) hubby pun da dapat almari idaman tuk semua helmet-helmet dia... beauty pun da dapat almari deco beauty... happy sangat rasanya... dan paling best rumah dah ade panggung wayang... hahahhaaa... hubby cakap pasni memang kami berdua laki bini layan habis la tengok movie... sebab kami ni after tengok movie kat cinema if best cite tu kami akan cari dvd pulak layan sampai lebam kat umah... syok sangat rasanya... untung jugak sebab hubby sama layan cerita dance2, comedy dan romantik2 nih... dia rajin gila pergi cari compilation dvd pastu bawak balik bagi tau "cuk, semua cerita cuk suka saya dah belikan.." hihihiiii.. sayang suami banget!!! :-p

Kami duk survey sofa lagi ni kalau ikutkan hati si hubby dia nak cari sofa purple.. Adehhhh, kalo nanti raya lain tahun tukar color cat acaner?? hik hik hik.... tak pe la pelan-pelan... Now after work je kami dua laki bini duk sibuk mengecat.. abis sakit badan dibuatnya... hik hik hik =D SO nanti semua dah siap dan lengkap beauty riview kat u ols oke... Doakan kami sihat walafiat tuk setelkan semua dalam waktu yang suntuk ni... Sebabnya sabtu & ahad ada mekap orang bertunang dan nikah, isnin pulak dah nak buat kenduri doa selamat kat umah beauty.. huiiii =) oke sayang.. daaaa ;-)

sikit teaser tuk benda belum siap... hik hik hik ;-)