Monday, August 13, 2012

Shoot Advance Hari Raya

Hari Sabtu lepas beauty and hubby ada photoshoot raya... Saje suka-suka.. Hik hik... Last year kami punya shoot raya kat sawah bendang but this year awal sikit shoot nya dalam studio pulak... Kebetulan hubby ada job shoot untuk model Hai O... ;-) Jadinya bila ada shoot tu hubby suggest kat kawan dia after setle job kita amik gambar sesama sendiri for raya... Maknanya hubby shoot tuk kawan dia and wife pastu kawan dia shoot kitorang husband and wife... Hik hik hik... Syok gak kan shoot dalam studio.. Rasa ala model gitu.. Huahahahaa :-p Kawan hubby and wife dia sopan santun sikit but beauty and hubby tak reti nak sopan santun sangat bila posing... Tak adventure... So kami buat ikut kepala sendiri... Hahahhaaa.... Selenges je dua-dua... hik hik hik... So beauty publish kat sini semua pict beauty & hubby je la kan... And satu pict intro beauty ngan wife kawan hubby... Kitorang betul-betul tak sangka baju raya kitorang kaler purple sama... Dah la tahun lepas kaler kelabu pun sama gak... Hahahhaa sehati sejiwa tol :-p Banyak lagi pict lain... Pas raya upload boleh tak?? Hahahhaaa... Jom layan piccas yang ada ni dulu ;-)













Sekian tuk kali ni.... Siapa tak suka boleh chow chin chow dari page ni... hik hik hik ;-)

10 comments:

lynn kamarul said...

akak suka =) sweet la korang

misz beauty said...

kak aj - tq kak.. akak pun bole ajak abg akak shoot raya gini ;-)

Mirul jb hakims said...

Drama lebihhhh... Hahhah

misz beauty said...

Mirul - Drama kene lebih dik oiii.. kalo tak mati la gambor nye... hahahaha... ko jgn nak jeles ye.. bluwekkkk :-p

cha said...

Nice one you. Pre raya la ni ye hee. Selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

misz beauty said...

Cha - Tq dear.. Ah ah pre raya... Hak hak =D Selamat hari raya maaf zahir batin dear ;-)

zaren said...

wahh..best2.. =) slmt hari raye beautyy..

misz beauty said...

Zaren - Selamat hari raya dear =)

ELeEa said...

sukeeee....lovely sgt =)

misz beauty said...

Heheh.. Te dear... Raya balik mana?? =)