Tuesday, August 21, 2012

Salam Aidilfitri 1433H : Stick Entry Till Aidilfitri



Assalamualaikum. Dengan rasa rendah diri kami suami & isteri memohon ampun dan maaf kepada semua sahabat handai serta keluarga dan kami mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri 1433H buat semua. Berhati-hati di jalan raya dan ingatlah orang tersayang. Jangan lupa update suasana hari raya you all okay. Nanti beauty singgah baca if ada masa lapang =)


p/s* full version of  our raya shoot entry akan datang beauty upload oke... siapa tak suka tengok boleh click close kat tetingkap anda ;-)

4 comments:

Norseila said...

Bile nak upload, nak tgk!
Anyway, Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin Az :)
Doakan perjalanan balik kampung kami selamat ok.
Bilela dpt shoot raya ngan Fizzy ni. Hehe.

misz beauty said...

Tungguuuu hik hik hik...
InsyaAllah dear i doakan u selamat pergi dan balik... Bawak kete hati-hati oke... Selamat hari raya kat u sekeluarga maaf zahir batin...

Eh fizzy pun baru je sebut nak shoot raya ngan u ols sekeluarga, macam tau2 je kan.. hik hik hik ;-)

Muahhh muaaahhh utk sofea bam bam =D

ELeEa said...

dear...SELAMAT HARI RAYA...maaf sgala salah silap yek =)

misz beauty said...

ELeEa - Selamat hari raya to u too dear... Ampun maaf salah silap ye... ;-)