Wednesday, August 08, 2012

Fizzy Ilham in Photo Venture

Assalamualaikum and hello sayang-sayang semua... Sorry for long time no update... beauty busy ya amat... busy dengan work busy dengan life, busy dengan majlis berbuka... hik hik hik.. So nih entry pendek je nak bagi tau you all yang Fizzy Ilham now collaborating with Adi Nang di bawah satu company berdaftar yakni The Photo Venture ... So please like our new pages for more new piccas dengan sentuhan terbaru dan insyaAllah promo-promo akan menyusul bagi menghabiskan slot 2012... ;-) So you guyz boleh search Photo Venture and like ye.... Kami punya service dari wedding, event rasmi, potraiture, studio, dan macam-macam lagi... Sayangs muacckksssss muaccckkksss buat semua yang dah like dan yang akan like :-*

Boleh click pict bawah ni jugak untuk terus ke fanpage kami ;-)

No comments: