Monday, August 27, 2012

Birthday Celebration of Mr. Heart

Assalamualaikum sayangs semua... Alhamdulillah hari ni confrm semua dah start masuk kerja balik selepas cuti panjang kan... Beauty Jumaat lepas dah start keje tapi biasa lah tak de kerja sangat pun sebab orang tak de... Beauty just selesaikan benda yang nak di bawa ke event esok je... hari ni pagi-pagi lagi dah busy ni baru ada masa... Plus tengah hari tadi time lunch kemain payah nak upload pict kan.. :-)

Entry ni khas buat sang suami yang telah menyambut ulang tahun kelahiran dia semalam... Di layan macam raja ikut sahaja kerenah dan mintanya... Dia King katanya semalam kan... Oke baik... Saya yang menurut perintah... Hik hik hik... =) So semalam kebetulan hari jadi dia jatuh pada hari ahad jadinya beauty tak payah la amik cuti bagaikan... Awal pagi bangun selesaikan melayan mummy yang tido kat umah beauty dulu... After selesai semua mummy dah balik ke bangi untuk continue work dia with daddy kami berdua laki bini ni pulak bersiap la nak kuar celebrate birthday old boy katanya... hik hik hik... :-p Jom layan sekali dengan gambor baru best kan =)


 Oh siapa kah di sana.. pakai kaca mata.. oh bergayaaaaa :-p

That day hubby choose pi area curve & ikea jek... So beauty pun oke je la.. Ye lah menurut perintah kan...;-p After park kat curve then hubby kata nak set appointment dulu ngan hair saloon... amboiiihhh mentang-mentang birthday old boy nak gunting rambut pakai saloon mahal :-p After made appointment hubby punya kemeja kemain basah berpeluh... Hari panas betul hari tu... Pastu tanya dia nak lunch dulu ke jalan-jalan dulu.. So dia kata alas perut je dulu pastu jalan sikit sementara nak menanti dia gunting rambut...=)

Starting day with Mc D.. The happy face ;-)

Pastu pi jalan-jalan dia duk berkenan with baju Bubba Gump... Beauty ingat nak makan kat situ je tapi hubby nak makan Manhattan Fish so proceed je... So Bubba Gump shirt beauty suh dia pilih as pre birthday present memandangkan dia kene tunggu sikit masa lagi for the real one... hik hik :-p

Nak pitam tunggu dia cuba baju... Cerewet!! :-p

 Ini dituju khas kepada hubby yang banyak sangat wish list dia :-p

 Tak tunggu lama dia terus pakai baju tu before ke saloon :-p

 2 hair stylish yang kene melayan kerenah dia. Siap director yang layan dia.. sabor je lah ye bang :-p

 Before cut!!

 Yeyyyy!!! Dah putun... Just like masa we all 1st met dulu.. Cuma pendek lagi cikit :-)

 Ecececeeee... Manje sangat la tu... :-p

 Wifey nak menyelit gak... Asik muka dia dari tadi kan... Hahahahaa :-p

Tu diaaaa... Makanan tuk dua orang macam tuk 6 orang.... Beauty awal-awal da tau takkan makan banyak sebab beauty tak berapa suka sangat ni.. Muaakkk...

Nak sangat makan sini... Sampai nak tertido makan tak habis2... Hahahahahaa :-p

 Dah 3 kali benti makan pun tak habis2... Beauty memang dari awal hadap salad je.. Udang pun amik sekor je.. yang lain hubby ngap!! Hahahahahaa :-D

 Pas habis makan terus pi beli tiket wayang dia nak tengok cite Bourne Legacy... Sumpah boring nak mampus cite tu.. Tak pernah la beauty tertido dalam panggung hari tu boleh tertido... Yang best nye orang yang nak tengok sangat cite tu pun tertido... Hahahahaaaa.... Pastu dia salahkan beauty lak pilih cite tu, ade yang kene flying kick jap gi... Nasib lah birthday dia kan... Huiiii!!!! Tengok cite SAM dah betul hari tu... Tak pun repeat Step Up... Saborrrr je la... =) So sementara nak tunggu movie kami jalan ke ikea dulu kebetulan ada Amir AF tengah buat show... Layan la lagu beberapa min then dia nak minum Coffee Bean pulak.. Baik bosss!!!! :-p Tunggu la bulan 2 nanti tengok acaner... Hahahahaaa :-p Cukup time we all pun pi cinema...

 Waiting...=)

 Nak ujung-ujung baru ingat nak amik pict berdua... Kah kah kah :-p

Abis movie yang tak best tu dah malam... So hubby ada last request nak makan kat Asia Cafe katanya sebab we all ni nama je duk area sana tapi AC tu kami pernah pergi sekali je tu pun minum je... Hahahahaaa... So far not bad la makanan dia... Hubby kata boleh repeat next time... =)
 
 Hubby makan Pari Portugis Grill... beauty nasi goreng thai... pedasssssssssss :-)

Pastu balik rumah masing-masing melefet kefenatan... serius penat sangat hari tu.. melayan King of the day... Dan beauty harap hubby beauty happy on that day.... =)

Untuk suami yang di kasihi... Selamat Ulang Tahun sekali lagi ikhlas dari isteri... Isteri mintak maaf hadiah sampai lambat sikit... InsyaAllah nanti dapat suami mesti senyum melerets selama setahun... hehehee... Semoga suami sentiasa di bawah lindungan panji Allah swt.. Semoga suami sentiasa dimurahkan rezeki dan kita berbahagiaaaa selalu hendaknya... Isteri sayang sangat dekat suami... Muackkkssss :-*




5 comments:

cha said...

happy birthday to your husband. hisuh rambut panjang macam rambut i je huhu

misz beauty said...

Cha - jangan tak tau rambut dia cepat panjang. I pun sama. Last dia potong rambut last year la masa nak raya tak silap. Ngam2 setahun panjang gini. If i ngan dia dua2 lepas rambut org da tak kenal mana satu hubby or wifey... hik hik =D

Dzil Khadeeja said...

sgt comel ucapan itu...LIKE ;)

Nadia Zakaria said...

Happy birthday husband kak beauty.. Sweet sgt lah akak dgn husband.. Mcm era baru bercinta hikhik..
May Allah bless both of u till Jannah..

misz beauty said...

Dzil Khadeeja - Kami memang suka guna bahasa somi isteri gitu... hik hik hik =)

Nadia Zakaria - Tq dear.. InsyaAllah akan cuba kekalkan macam ni sampai bila2 even da anak berderetsss.. eheheheee =) Tq again =)