Thursday, July 12, 2012

Old Skul

Assalamualaikum sayangs sayangs....

Tiba-tiba kan hari ni beauty di tag pict lama dulu-dulu masa sekolah... Huahahaha!!! Beauty happy sangat tengok pict tu... Terkeluar semua memori-memori lama masa sekolah tengah hot hot chick gitew... Ecehhhh.. ekekekee... Nah tengok nih pict apa...
*
*
*
*
*
*
*
*

Ahhaaaaa... Sila cari beauty yang mana satu.... keh keh keh... Masa ni lain habis rupa dengan gelapnya, nerd nya... maklumlah seminggu duk kem berpanas kawat masuk hutan bagai... Beauty masa ni berjawatan Kopral untuk Persatuan Kadet Bersatu Malaysia... Glemer abis masa ni dak-dak pempuan yang join.. Kira kategori power la kan.. ganas pun sama.. Hak hak hak... Perbarisan tak pernah kecundang always nombor satu... Pastu menembak pun sama... Well, we are strong!!! Mueehehehheee.... ;-p

Beauty rindu sangat sangat kat diorang ni semua okay... masa ni last beauty form five tinggalkan junior-junior mewarisi takhta kami kakak and abang senior... Beauty masa sekolah dulu kene banyak tinggalkan pelapis... pelapis nasyid, koir, dikir barat... Macam-macam la termasuk tilawah al-quran... Hik hik hik... Sebab beauty memang aktif... Keh keh keh ;-)

Bila tengok gambar nih, perasaan rindu membuak-buak... Apa lah khabar ustazah comel kami tu yang dengar cerita dah pindah KL, rindu kat sarjan ada lah ke dia kat rejimen askar tapah tu.. kopral, cikgu hensem kami tu pun da lama tak dengar berita... Dan paling nostalgia dalam ni ada raaammmaaaaaiiiiii adik angkat beauty.... Hahahhahahaaa.... Dah diorang yang rajin nak jadikan beauty kakak angkat kan, i oke jek... Depa sampai duk majuk-majuk sebab beauty ramai sangat adik angkat... yang nak jadi bf beauty pun tak kurang selenge nye... tak padan ngan bawah umor beauty... Hahahhaaaa.. pas tu en en en.... Dalam ni pun ada monkey love beauty masa sekolah dulu.... Hahahahhahahaa.... Scandalicious pun ada... Gila tamak kan??? Eh bukan play girl.. Dah putus ngan monkey love baru pasang scandal... Beauty ni setia... Hahahahhaaaa :-p

Adoi tersengih-sengih beauty bila buat entry nih... Tq to adik khalida yang tag gambar ni kat akak... Muahhh muaahhhhh kat awak... generasi PKBM seterusnya mesti lagi power dari kami... Sebab PKBM platun wanita 1st generation start dari kami...Whoahhhhhh bangga kan?? :-p Nanti nak korek-korek lagi mana tau jumpa gambar-gambar masa sekolah... I will show off to you here... Hehehheee.. Okay darling... happy work ;-)

2 comments:

cha said...

mane nampakla syg huhu kecik benor u dulu huhu skrg comel kan kan :)

misz beauty said...

hak hak hak. sekarang bagai di pam pam. kah kah kah...

i duk barisan kedua yg melutut... dua dari kiri ;-)