Monday, July 23, 2012

Banyak Rupanya Gambor...

Hahah... Bila godek instag beauty banyak rupanya gambor main-main masa kat umah mummy... Jom layanz.. Nak main ngan anak belum ada so main ngan camera la sampai suami malas nak layan tapi kene layan gak... Hahahahaa :-p FYI Iphone beauty dah tak de so sangat upset... Masuk ni dekat seminggu tak boleh nak instag suka-suka hati... Gambar-gambar yang ada ni pun guna tablet Asus lil sis yang diberi pinjam mandat sehingga hari ni... Uwaaa sob sob sob... Pasni instag pakai pe?? Nan ado la jawabnye... Tunggu bonus nak beli iphone lagi... :-p

Jom layan kanak-kanak riang di bawah...

Saturday @ Mummy's Home

 Sementara tunggu waktu berbuka layan pakwe ensem nih...

 Pas tu kul 10.30pm suami ajak lepak minum kat seksyen 15 bangi. Lama gila tak lepak sana, dulu masa bujang selalu sangat. Hik hik hik

Lalalalaa :-p

 Pastu balik rumah sambung main camera dalam bilik while pak cik tu dah kroh kroh!!! :-p

 Sebelah mata isteri. Sebelah mata suami. :-p

Ayaaaakkkkk!!!!!!!!!!!! :-p (tiak mangi sebenarnye :-p)

 Pastu da nak bosan layan camera sambung nengok cite Grease.

 Pepagi main camera lagi. Hahahahaa. Lihat rambut ku guna jari pun bole. Rambut suami ikal mayang mengurai bak pontianak jibam jibam. Huahahaaaa :-p

 Ni pulak isteri musyuk belum mandi budget ninja di pagi hari :-p

Gila tak gila la 4 hari tak dapat instag semua benda nak amik gambor.. Yang lain dalam instag.. hanya yang ada di friendlist la bole nengok... Hahahaaa :-p


Sunday @ Parents In Law's Home

Mak cik peah di pasar borong memborong borong bersama suami :-D

 Ayam yang sedang diperap pap pap :-) Resepi manual tak de guna instant bbq sos oke :-p

 Pastu masuk bilik kami yang dah hampir 2 tahun ditinggalkan semenjak pindah. semakin besar dan besar boleh berguling-guling ala-ala industan. dalam pict dpt snap separuh je sebab tak muat masuk camera :-p

 Dan ini paling memori... Gambar kawen kami yang masih terpahat di dinding atas kepala katil kami ;-)


Oke dah abis... nak sambung keje balik... Ni cuci otak je ni update entry lagi... Hahahaaa... Oke sayangs.. Daaaaaaa


psssttt* bos da umumkan tarikh majlis berbuka... as usual buat kat office ni je!!!! blurghhhhhh.. i miss my old office yang glemeres... =(

No comments: