Wednesday, July 25, 2012

4 Ramadhan 1433H - Grand Dorsett Subang

 Assalamualaikum sayangs sayangs.... Dah lunch? Eh silap... Dah solat? Hehehehee... If dah alhamdulillah.. =) 

Okay today beauty nak story mory pasal majlis berbuka puasa yang hubby beauty bawak beauty semalam... ;-) Sementara ada waktu lagi before pukul 2 ni kan... =) Semalam actually hubby dah bagitau beauty awal-awal yang dia ada majlis berbuka puasa with SIC.. Depa duk buat majlis berbuka puasa with Zulfahmi rider kebanggaan Malaysia bagi kategori Moto3.. Well said biasanya beauty memang akan kene tinggai la kan tapi tiba-tiba hubby text me on twit "today kita berbuka puasa di Grand Dorsett. balik cepat!" Haaaaa apa lagi lompat bintang la beauty dapat text cam gitu... Hahahahaa :-p

Semalam pi keje pakai tudung mak cik mak cik je so balik kerja terus bergegas gosok tudung elok sikit then touch up touch wajah gebus mulus ku ini... Wahhh gitewww... Hik hik hik :-p After that hubby pun sampai rumah then dia siapkan barang-barang menembak dia pastu terus we all merempits ke Grand Dorsett... Harus lah merempits, u ols jangan tak tau jalan kan sana sini jem bulan2 puasa ni... Bukan kata bulan puasa, tak puasa pun sama.. Aihhhh... So kami berdua antara yang sampai awal so lepaks lepaks kat hotel tu dulu then register nama pakai gelang SIC baru masuk ballroom... jangan tak tau majlis berbuka pun kene pakai tag gelang tu dah macam masuk sunway lagoon... Kah kah kah :p

Beauty 1st time masuk Grand Dorsett tu... Sebab hotel belah-belah subang jarang pergi so far beauty nak bagi tau u ols makanan ni sedap la... Semua terasa cukup serba serbi... Then desert dia semua nye manis-manis buah which is beauty sangat suka gitu... Kurangkan pengambilan gula oke..=) Dan paling gile kentang ada sup gear box u ols... Acaner nak makan tu?? Habislah keayuan menyedut gear box tu.. Hahahhaaa... Oke that one beauty tak ambik sebab gear box sangat tinggi kolestrol silap silap ai boleh fitam tengah-tengah ballroom tu cian hubby kene hangkut chubby wifey dia nih... hakhakhak... :-p Doorgift SIC kasi best! Kurma Yusof Tayub.... (dengan nada berbisik) hik hik hik... Tapi yang tak best nya tak dak tshirt...:-p Overall majlis is fine... Zulfahmi yang baru berusia 20 tahun still single dan menjawab semua pertanyaan dr peminat dan media dengan tenang cool... Dah la comel geram mak nox!!! Hahahhaa :-p Peminat fanatik Zulfahmi yang create fanpage Zulfahmi pulak menang tiket MotoGP bulan oktober nih... Duk kat Padok tu jumpa Zulfahmi... bertuah badan.. Sori media tak dibenarkan menjawab soalan kuiz... Tak aci kan!! :-p

Selesai majlis kami pun pulang ke rumah dengan hubby sempat menapau burger (tengok tu tak kenyang lagi!!!) hai la suamiiii suamiiii :-p Jom layanz pict pulak...=)


 In front of the ballroom =)

 budak tecik ni anak buah ex client hubby... kebetulan je ada kat sana coz daddy dak tecik nih kaum kerabat Zulfahmi...geram!! cheeky gurl :-)

 Ape lah yang dimenung tu :-p

 Ketawa orang tanya bila nak tawen :-p

 tenang menjawab soalan..=)

 Sesi bergambar... Zulfahmi with the sponsor from Digi... Best betul dapat sponsor iphone.. bil pun xyah bayar :-p

 My mucuk with Zulfahmi...

 Zaki the airbrusher.. Sponsor for Zulfahmi helmet design...
Zaki, Zulfahmi & Dato' Razlan Razali
 Me and sweet sis... Baru kenal semalam dah rapat!!! ;-)

Di apit wanita chubby... Hahahhaaa.... :-p


So itu sahaja ramadhan ke 4 kami.... Today kembali memasak seperti biasa... Dah la pagi tadi tertinggal sahur... Alarm 4.30am tak bunyi.. Alarm 6.15am je berbunyi... cehhhh... Oke sayangs semua... Tata titi tutu ;-)

No comments: