Friday, July 06, 2012

3rd Years Anniversary Celebration

Assalamualaikum sayangs... Salam jumaat buat sayangs sayangs semua oke... Sorry a bit late to uploadstory morry about my 3rd years wedding anniversary... Maklumlah kene tunggu piccas from Mr. B lagi... Dengan busy lagi... hik hik hik...

Okay jom kita pendekkan story sambutan anniversary kami... Tahun ni kami just sambut simple-simple jek dekat KL and no expensive food like always... Tengah belajar cara berjimat cermat... Ecehhhh... Eh tak la kami ada sedikit projek nak buat so kene simpan duit tuk ke arah itu... Jadinya kami sambut dengan besederhana... But it was fun... 1st of all tengah-tengah malam lagi dah dapat a big tight hug from hubby dan dia wish Happy Anniversary... Konon beauty la nak ucapkan dulu ujung-ujung malam tu beauty punya kapla gongga bantai sakit berdenyut-denyut sampai beauty kene tido awal... Huk huk huk... Pastu pagi-pagi morning hubby suruh beauty amik cuti... Ape tah dia tu bukan nak inform awal-awal... So beauty pun inform la office beauty cuti hari tu... Then kami berdua pagi-pagi tu di celebrate dengan kerenah anak-anak bulus yang makin nakal kat rumah tu... Hik hik hik... After siap kemas-kemas sikit kami pun bersiap la untuk dating... Kui kui kui... Kami jalan-jalan kat KL je kali... Mula sekali pergi brunch dekat Nasi Ayam Chee Meng, dap dap dap... Lama sebenarnya kami tak pi makan kat sana then Mr. B yang suggest tuk makan kat sana... Park kete kat Sg. Wang so kami pusing la pi makan pastu jalan kaki ke Pavilion, Farenheit dan semua-semua yang ada kat Bukit Bintang tu la... Hahahhaaa... Dapat makan aiskrim free lagi... Pastu kat Pavi kami pi tengok wayang cite Mail Lambong... Ade lah dalam 5 orang duk dalam panggung on that time... Macam kami tempah 1 panggung lak sempena sambutan anniversary kami... Eceh... Hahahahaaa... :-p Pas da tengok wayang kat Pavi kami gerak pulak ke KLCC... Pusing-pusing KLCC pulak mematahkan kaki.. Pendek kata pusing-pusing jalan-jalan je... Pastu Mr. B nak belanja makan kat Restaurant Thai atas KLCC tu tapi kebetulan lak berjumpa dengan kawan dia langsung kami lepak makan kat Little Penang jek... Oke la janji boleh makan... Hik hik hik... Balik dari KLCC Mr. B kata dia lapar lagi tapi just nak makan benda ringan share berdua so singgah pulak ke Bandar Sunway layan roti nan cheese kat Bidara... Hamboihh... Makan sesaja kitorang ni... Mana tak moolat.. Hahahaha :-p

Tu je lah aktiviti kami menyambut anniversary kami... Jalan makan jalan makan... ;-p Beauty ada snap instag beberapa piccas kami selebihnya Mr. B punya camera... hehehee.. Jom layanz... ;-)

Bawah ni pakai iphone beauty ;-)
  The Husband & Wife ;-)
Mengacau hubby tengah dapat call :-p
The ticket.. Mael Lambong tak makan rasuah :-p
 Pemandangan dari kedai buku di klcc ;-)
 Orang-orang di KLCC ;-p
Ni acara final makan roti cheese nan... Sharing is LOVE ;-)

Bawah ni pulak semua dari camera hubby yang di edit collage oleh beauty... Hahahahaa :-p

K.A.M.I
Gelagat suami isteri :-p
Acara modelling masuk air.. Hik hik hik :-p
Nih model cover macho mucho :-p
Nih tak sempat nak ready... Kah kah kah :-p
Peace!!!! ;-)
Amaigaddd beauty nak kene panah.. Hahahaaa :-p

Oke lah stop kat sini... Kalau ada celebrate lagi nanti kita story lagi... Hahahhaaa :-p Doa kami pada Allah semoga kami berbahagia hingga ke Syurga, dimurahkan rezeki dan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah... Amiin Amiin ;-)

7 comments:

cha said...

happy anniversary u. takpela sambut biasa2 pun. asalkan kita dgn suami syg each other kan. less is more :D

Norseila said...

Oh sayangku, i miss the train! Congrats for both of u. Kekal sampai ke syurga, amin...Happy Anniversary :)

misz beauty said...

cha - tq u... aah less is more... asalkan sayang menyayangi... eceh... heheee ;-)

seila - tq dear... insyaAllah amiin amiin... muackkkssss dkt sofea ;-)

Dzil Khadeeja said...

so sweet daling, neway happy anniversary..may ur marriage be blessed wif luv & joy for all the years of ur lives...

misz beauty said...

Sis Dzil Khadeeja

Tq so much.. Amiin ;-)

lynn kamarul said...

selamat ulang tahun perkahwinan

(hari ni anniversary akak ngan suami lak )

misz beauty said...

happy anniversary kak aj... aah baru ingat akak punya majlis after 2 weeks wedding kami ;-)