Monday, June 25, 2012

Tak Sempat Nak Rehat...

Assalamualaikum sayangs sayangs... Bertemu kembali di page beauty yang sweet gitew ini.. Bahahahaa... Naik lift tekan sendiri tak pe... Cam ne ngan weekend sayangs sayangs semua?? Hope best oke... Beauty?? Beauty macam biasa konon tamau pack last-last pack jugak... Sabtu seharian follow Mr. B pi rumah kawan dia diskus sana diskus sini pastu petang tu dapat rest kejap malam dan standby tuk ride pulak... Haaaaa entry ride boleh tengok kat sini http://thecouplesrider.blogspot.com/2012/06/saturday-night-fever-ride-to-genting.html oke... ;-) Pastu ahad pulak konon dapat la rest sambung cukupkan tido yang tak cukup pun tak boleh jugak si Mr. B tengok tiwi ada Art Of Speed terus suruh siap-siap nak ke sana jugak... Kalau lah beauty nih ada power macam SuperMak! Kan best! Mueheheeee ;-p So gitu lah gayanya kesibukan kemingguan kesayaan... Hahahhaaaa... Jom layan piccas lah eh... Letih nak menaip sebab baru sudahkan surat-surat bos... Hew hew hew ;-p
 

 Before pergi ride beauty sempat tukar langsir.. Pas da tukar langsir gelap rasa macam malam je tak siang-siang... Hahahaaa :-p

 Ni pulak pict hari Ahad... Ahad hari keluar pakai heels even nek motot... Budget nak comel la kan... Ahahahaaa :-p
 Klasik... #ArtOfSpeed #Publika

 Ni memang memeningkan beauty... Macam mana la depa bawak motot ni kan.. Tak sakit pinggang ke lowered sangat gini... Keh keh keh :-p #ArtOfSpeed #Publika

 Nih kalau beauty nek motot ni terus patah... Hahahaaa #ArtOfSpeed #Publika

 Cintaku terhadap dunia kereta takkan pudar... Eceeehhh :-p #ArtOfSpeed #Publika

 Mr. B kata ni kereta Mafia... Dah di bawa ke seluruh dunia... Wowww!!! #ArtOfSpeed #Publika

 Ni pulak kenderaan antik yang sangat comel... hik hik hik #ArtOfSpeed #Publika

 Can u imagine perempuan pakai hijab then pakai baju cam gitu?? Kah kah kah #ArtOfSpeed #Publika

 Pastu pekena ayam dap dap ni... Feveret beauty & Mr. B ;-) #Publika

Last but not least sebelum balik verangans dengan Mustang ni dulu... Wot Wot!!! ;-) #ArtOfSpeed #Publika

 Balik tu lepak Ampang lagi rumah kawan Mr. B gara-gara charger tab dia tertinggal... Huiiii dah la tengah ngantuk kan pastu di ajak pulak ke sana last-last depa boleh sambung discussion diorang sampai beauty nak terlelap... Malam sambung pulak dinner kat Dulang Kg. Baru... Fuiiiiiiii..... Memang sabtu ahad siang malam tak duk rumah.... Gitu lah gayanya bila menurut saja ke mana suami melangkah... Tak diturut muncung panjang sedepa dan mulut dia akan membebel-bebel selagi tak bersiap tuk follow dia... Pasrah je la... keh keh keh... Oke guyz, dah tengah hari ni masa tuk mamam... Ngam-ngam 15 min buat entry nih siap sempat pi fax borang bos bagai... Power tak?? :-p Oke sayangs... Daaaaa ;-)

3 comments:

Saya Punye said...

btol2 super duper.. ngeeee

misz beauty said...

hahahaaa... laki kaki berjalan... so bini pun kene la turut... tapi if ikut kak az suka bejalan jauh... dia pulak suka berjalan dekat... keh keh keh

misz beauty said...

hahahaaa... laki kaki berjalan... so bini pun kene la turut... tapi if ikut kak az suka bejalan jauh... dia pulak suka berjalan dekat... keh keh keh