Thursday, June 14, 2012

Audit ISO

Assalamualaikum guyz. Sorry for long-time-no-update. (Macam la lama sangat kennn padehal last sunday ada je update :-p )

Today ada audit from sirim. That why beauty sangat-sangat busy sampai tak dak masa nak update blog. Pastu kat rumah pulak balik lepas settle kerja rumah semua dan dinner dah melefet tak boleh gerak-gerak... Mr. B banyak tanya pun beauty layan ala-ala jek sebab dia kan suka tanya banyak-banyak padehal dah nampak bini dia dah melefet.... Huk huk huk... Sorry b, After audit ni kita boleh suka ria cam selalu eh... Heheheee =)

Busy punya busy diam tak diam dah hari Khamis kan... Cepat je masa berlalu... Esok jumaat pastu cuti... Now student dah start cuti so dari last week dah tak yah kerja on saturday soooo releks... Hik hik hik... This week pulak Mr. B tak de job so lagi heaven la kan... =) Will update to you guyz if ada story mory yang interesting on my weekend... Anyway keep on reading my entry... Kalau tak de update baru boleh pi baca entry lama-lama beauty... Mesti terhibur... Ecehhhh :-p

Oke guyz, lebiu ;-)






*dapat hadiah mesin basuh baru from Mr. B setelah sekian lama. TQ B. Before this kami tak rancang beli mesin sebab duk rumah sewa leceh pindah randah. Now everything dah mula lengkap ;-)

No comments: