Saturday, May 05, 2012

Sotong Padprik Lagi?

Assalam sayangs sayangs semua. Semalam dinner beauty kene masak padprik sotong lagi... Adu du dui... Mr. B la ni kalau dia dah start ngan satu lauk tu pastu memang feveret dia alamatnya kalau boleh seminggu berturut-turut la dia suh masak benda yang sama... Hahahahhaa... So semalam nasib ada sotong lagi buat la jugak cuma sayur campurannye la tak cukup just pakai kacang buncis jek... Janji rasa tetap sama ;-)

Tu dia padprik sotong 2 nd trip for Mr. B, ikan keli goreng cili padi dan sayur kobis... Alhamdulillah atas rezeki Allah =)

Hari ni beauty tak masak sebab dua-dua kenyang makan kat kenduri... Kenyang dap dap dap.... Anyway beauty nak ucap tahniah pada kawan beauty & Mr. B atas pernikahan mereka hari ni... Alhamdulillah mereka selamat diijab kabul kan dengan sekali lafaz... 

Menangis lah semua syaitan syaitan yang durjana dengan penyatuan sah adam dan hawa..;-) That all for today... Nanti kita story mory lagi oke... Beauty dah sleepy... Nanitez darling ;-)

No comments: